ÅPNET: Nå har Clarion Hotel Oslo endelig åpnet offisielt.

Åpnet med podcast og konsert

Oslos nyeste hotell hadde offisiell åpning før helgen. Feiringen på Clarion Hotel Oslo ble innledet med sjefens egen podcast og konsert med Sondre Justad.

Publisert

Mellom Barcode-rekka og Operaen ligger hovedstadens nyeste hotell, Clarion Hotel Oslo. I tråd med satsningen på kultur og kunst, var livesending av podkasten «Stormkast med Valebrokk og Stordalen» og konsert med Sondre Justad var noe av det de 500 gjestene fikk oppleve under åpningsfesten.

Jubel for Justad

Feiringen startet torsdag ettermiddag med Norges mest populære næringslivspodkast «Stormkast med Valebrokk og Stordalen» live i hotellets konferansesal, hvor byutvikling var blant temaene som ble diskutert med stort engasjement av kjente næringslivsprofiler. Deretter entret stjerneartisten Sondre Justad scenen til stor begeistring fra gjestene før kvelden fortsatte med kulturelle innslag. En åpning helt i tråd med hotellets profil – som skal være en møteplass fra tidlig morgen til sen kveld.

– Clarion Hotel Oslo er mer enn et hotell. Det er også stedet du besøker for utsøkte smaksopplevelser innen både mat og drikke, og vi er byens nye galleri – med en original Munch i resepsjonen. Etter en fantastisk åpning er vi nå mer enn klare til å vise hotellgjester, Osloboere og turister hvem vi er og levere helt unike opplevelser, sier hotelldirektør Robert Holan.

Clarion Hotel Oslo åpnet dørene 1. august. Hotellet har 255 rom, lekre suiter og konferansekapasitet for hele 1200 personer spredt utover 1500 kvadratmeter. I tillegg til kunst og kultur, står også mat og drikke i fokus på Clarion Hotel Oslo. På gateplan ligger restaurant- og barkonseptet Kitchen & Table Fishery som er utviklet i samarbeid med Marcus Samuelsson, hvor lokale delikatesser og spennende kombinasjoner setter sitt preg på menyen.

Powered by Labrador CMS