GOD STEMNING: Ingen tvil om at rekrutteringsprosess i Nordic Choice er gøy.

200 på «kvalitets-date»

Over 200 personer møtte opp da Quality Hotel River Station i Drammen inviterte til speed dating. 50 gikk hjem med håp om ny jobb.

Publisert

Mandag 20. mai inviterte Quality Hotel River Station til «speed date» for å innhente over 50 ansatte til en rekke stillinger. Speed dating er et kjent konsept i hotellbransjen, og i dette tilfellet fikk søkerne to minutter til å vise hvem de er til et utvalg av ledere i Quality Hotel og sentrale samarbeidspartnere i Drammen.

– Å rekruttere ved å invitere til en Speed Date gir oss muligheten til å se hele mennesket og ikke bli farget av hull i CV-en eller eventuelle veivalg mennesker har tatt i løpet av livet. Vi fikk over 200 personer innom i løpet av dagen, det var helt fantastisk, forteller hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit, som leder hotellet mot åpningsdatoen 1. november.

Håpte på 100

Allerede to timer før datingen skulle starte, begynte mennesker å strømme på til Comfort Hotel Union Brygge hvor arrangementet var. Arrangørene i Quality Hotel River Station hadde et håp om at rundt 100 personer skulle dukke opp, men tallet ble det dobbelte.

– Vi tror på at fantastisk service ikke alltid behøver å handle om en imponerende CV eller mange års erfaring, men snarere om personlighet og kreativitet i møte med gjestene våre. I Quality Hotel ser vi at det å satse på mangfold, inkludering og fellesskap gir resultater i form av god kultur. Her fikk alle deltakerne muligheten til å vise frem seg selv og sin personlighet, og vi fikk møte mennesket bak CV-en, sier Hanne Corneliussen People & Culture Manager i Nordic Choice Hotels.

NB: Saken fortsetter under bildet.

JURY: Kompetente jurymedlemmer stod for vurderingen av jobbsøkerne.

Dating-seansen var første steg i rekrutteringsprosessen. Kandidatene som går videre vil bli invitert til en workshop og et mer tradisjonelt intervju før mulig ansettelse.

Hotellgjest i juryen

Tveit og Corneliussen hadde blant annet fått med seg Paal Engebretsen i juryen, som er gullmedlem i Nordic Choice Club og til vanlig jobber som daglig leder i Engebret Sko like ved hotellet. Han var invitert med for å se søkerne fra et gjesteperspektiv.

– Det var så spennende og moro å få være med, og å få møte de som skal ta vare på gjestene og vise dem hvor fantastisk Drammen er, sier Paal Engebretsen.

Quality Hotel River Station åpner 1. november 2019, ved togstasjonen i Drammen. Hotellet får 247 rom, to restauranter, en bar og et treningsrom. Hotellet får 9 møterom samt en storsal med konferansekapasitet til ca. 400 gjester.

Powered by Labrador CMS