Michael Holm er hotelldirektør på Quality Hotel Residence i Sandnes.

Blir tidenes yngste hotellsjef

Quality Hotel Residence i Sandnes har fra 1.januar gitt direktørstolen til 26 år gamle Michael Holm fra Flekkerøya i Kristiansand. Holm har jobbet i Quality Hotel siden han var 15 år og har store planer for Quality Hotel Residence.

Publisert

Det lovende stjerneskuddet startet sin hotellkarriere i Kristiansand i en alder av 15 år, hvor han jobbet som aktivitetsleder på det som den gang var Quality Hotel Kristiansand. Deretter gikk veien videre til Stavanger og Norsk Hotellhøgskole ved UIS i 2011. Michael har jobbet i alle avdelingene på tre av kjedens hoteller i regionen og jobbet seg oppover i gradene, og fra 1.januar ga Regionsdirektør Quality Hotel, Lars Roalkvam over roret til den ambisiøse Sørlendingen.

– I Quality Hotel jobbes det hardt både med lederutvikling og å få frem talentene. Michael Holm er et slikt talent. Med en region i riktig utvikling er tiden inne for å få en egen dedikert direktør på plass. Michael vil utvilsomt tilføre både hotellet og byen ytterligere vind i seilene, sier Regionsdirektør, Quality Hotel i Stavanger, Lars Roalkvam.

Har store planer

I 7 år har Michael jobbet på Quality Hotel Residence og har fulgt utviklingen av hotellet tett. Engasjement i lokalmiljøet er spesielt viktig for den ferske direktøren, som ikke legger skjul på at han har store planer for hotellet og vil la Sandnes vokse i takt med regionen.

– Quality Hotel Residence er og skal være byens hotell. Jeg ønsker at hotellet skal bli et naturlig samlingspunkt for byens befolkning. Om det er lunch med kollega, kaffe med venner eller større arrangementer. Dørene våre skal være åpne for hele Sandnes. Vi skal fortsette i Nordic Choice sin ånd og ta et stort ansvar utenfor hotelldøren. Vi har hatt et tett samarbeid med flere aktører i Sandnes som jobber for de vanskeligstilte i byen. Her skal fortsette å videreutvikle dette ansvaret. Som sagt skal Residence være et hotell for alle i Sandnes, uansett situasjon man måtte befinne seg i, sier Holm.

Et enkelt valg

Nordic Choice Hotels, med Quality Hotel i spissen, satser på talenter og er kjent for sin tilnærming til menneskene i organisasjonen, med tillit og rom for utvikling. Hovedkvarteret i Oslo følger også nøye med på det som skjer i Sandnes nå:

– Michael er en spennende, ung hotelier som har vist at han er klar for nytenking og fremtidsrettede arbeidsmetoder. Han har levert gode resultater i de prosjektene han har vært involvert i flere år på rad, og med sin fremoverlente holdning og brede kunnskap om hotell var valget av Michael enkelt. Han blir den yngste direktøren i Quality Hotel noensinne, og jeg ser virkelig frem til å jobbe med en så ung og fremtidsrettet person som Michael. Jeg er sikker på at vi går en spennende tid i møte på Quality Hotel Residence, sier Henrik Ståhl, Director of Operation, Quality Hotel Norge.

Powered by Labrador CMS