VINNERE: Da bildet av Sanngrund-gjengen ble tatt visste de kun at de var nominert, ikke at de hadde vunnet prisen.
VINNERE: Da bildet av Sanngrund-gjengen ble tatt visste de kun at de var nominert, ikke at de hadde vunnet prisen.

Sanngrund vant reiselivspris

Sanngrund servering og overnatting på Skarnes i Hedmark er tildelt prisen Årets medlemsbedrift 2017 av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Publisert

Prisen ble delt ut under NHO Reiselivs Årskonferanse «Verdien av arbeid - reiseliv skaper puls» i Kristiansand onsdag.

– Dette var en utrolig flott anerkjennelse å få etter 30 år i bransjen. Vi har holdt på i 30 år, og før det er det to generasjoner som har bygd opp bedriften, så til sammen er vi på det 50. året med drift i Sanngrund, sier daglig leder Arne Udnesseter.

3000 medlemmer

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er Norges største innkjøpsorganisasjon for overnattings-, serverings- og reiselivsbedrifter. De 3000 medlemsbedriftene i kjeden har tilgang til mer enn 13.000 rabatterte varer og merker fra over 130 leverandører.

Sanngrund servering og overnatting har vært medlem i NHO Reiseliv siden 1996 og NHO Reiseliv Innkjøpskjeden siden siden 2007.

Vinneren er kåret etter helhetsvurdering basert på følgende kriterer:

  • Bedriften må være medlem i NHO Reiseliv
  • Være lojal mot Innkjøpskjedens avtaleverk
  • Samarbeide med Innkjøpskjedens distriktssjef og Innkjøpskjedens leverandører
  • Bruke netthandelsplattformen Horeca Innkjøp.
IDYLL: Sanngrund har Glomma som nærmeste nabo.
IDYLL: Sanngrund har Glomma som nærmeste nabo.

NB: Saken fortsetter under bildet.

- Godt samarbeid

I tillegg legger juryen vekt på hvor mange leverandøravtaler bedriften bruker.

«Sanngrund servering og overnatting har god dialog og godt samarbeid med vår lokale NHO Reiseliv-representant. Bedriften benytter 15 av våre samarbeidspartnere og bruker Horeca Innkjøp som bestillingsverktøy», skriver juryen i sin begrunnelse.

– Jeg er veldig glad for at det finnes en organisasjon som NHO Reiseliv, som jobber for oss som medlemmer, skaffer oss gode betingelser på innkjøpssiden, har dyktige advokater og gjør det enklere å drive en bedrift i Norge i dag, sier daglig leder Arne Udnesseter.

Fakta om NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

  • NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er Norges største innkjøpsorganisasjon for overnattings-, serverings- og reiselivsbedrifter.
  • De 3000 medlemsbedriftene i kjeden har tilgang til mer enn 13.000 rabatterte varer og merker fra over 130 leverandører.
  • Ettersom NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er en «non profit»-virksomhet, tilbakeføres alt overskudd til medlemsbedriftene. Det skjer gjennom en bonusordning som premierer lojalitet til innkjøpsavtalene.
  • Hver av de 3000 medlemsbedriftene i kjeden kjøpte i gjennomsnitt varer og tjenester for 1,1 millioner kroner i 2017. Det ga et samlet innkjøpsvolum på cirka 3,1 milliarder kroner i fjor.
Powered by Labrador CMS