IDYLL: Hotellet på Sorø på Midtsjælland ligger feiende flott til. Hotellet med 96 rom blir nå partner-hotell med Thon Hotels.

Dansk idyll blir Thon Hotels nye partnerhotell

96 rom i landlige Midtsjælland. 

Publisert Sist oppdatert

Thons Hotels’ nye partnerhotell ligger på Sorø på Midtsjælland i vakker natur med utsikt til skog og sjø. 

Sorø Hotell har 96 rom i landlig, engelsk stil, restaurant og bar. Konferanselokaler med kapasitet til 250 konferansegjester og 13 fleksible møterom. Hotellet ligger en time sydvest for Kastrup Luftahvn, i Sorø på Midtsjælland, kun 5 minutter fra motorvei E20 midt mellom storbyene København og Odense.

Hotellet har Danmarks største stråtak, kan skilte med utsikt til en vinmark og moderne og stilren innredning med fokus på skandinavisk design, heter det i en pressemelding fra Thon Hotels. 

– Jeg er veldig fornøyd med at Thon Hotels nå utvider tilbudet til kundene våre i Danmark med et nytt partnerhotell. Thon Hotels skal vokse i Norden, og Thon Partner Hotel Sorø blir en viktig del av den satsningen, sier konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Matthias Tanski i CIC Hospitality uttaler:

– Vi gleder oss over å utvide samarbeidet med Thon Hotels med vårt andre Hotell i Danmark. CIC Hospitality og Thon Hotels har nå partneravtale på totalt seks hoteller, og vi har planer om flere prosjekter sammen. Vi opplever Thon Hotels som en god franchise- og samarbeidspartner, og gleder oss over å få med Thon Partner Hotel Sorø som en del av Thons Hotels vekstplaner i Norden.

Powered by Labrador CMS