SALMAchef 2013 utfordrer bloggere

Publisert Sist oppdatert
Ingress:
Eyvind Hellstrøm sammen med vinneren av SALMAchef 2012 Frank Bruarøy. Nå utfordrer SALMAchef alle matbloggere som er medlemmer i Matbloggsentralen til å delta med sitt forslag. Hovedpremien er en reise for to til Bocuse d’Or Europa i Stockholm i mai 2014.  

 De fire beste som sender inn sine beste og mest kreative oppskrifter kommer til finalen, skriver SALMAchef i en pressemelding.

- I år samarbeider vi med Matbloggsentralen for å finne de fire finalistene til SALMAchef 2013, sier Christine Okkenhaug Monsen, merkevaresjef i SALMA. Hun ønsker flere effekter av årets konkurranse. - Vi vet at norske matbloggere lager utrolig mye god mat, og vi vil jo at de skal inspirere oss til nye retter av SALMA sier Monsen. Samtidig håper hun at det blir tøffere og jevnere konkurranse blant deltakerne når alle finalistene er drevne på kjøkkenet.
 
 

Matbloggsentralen utfordrer sine medlemmer til å lage mat med SALMA som hovedingrediens, tilpasset 4 personer og tilberedt på mindre enn 50 minutter. SALMAchef 2013 er ikke åpen for profesjonelle som jobber som kokk på heltid.

De fire finalistene vinner en tur med opphold for to personer til Oslo og festivalen Matstreif 13. – 15. september, der finalen går av stabelen med matshow på hovedscenen foran et stort publikum.

 

Hovedpremien blir en reise for to til Bocuse d’Or Europa i Stockholm i mai 2014. Hvem som skal representere Norge i det uoffisielle kokke-EM er ikke klart ennå, men en rekke av landets unge og dyktige kokker møtes til dyst på Mathallen i Oslo uken etter Matstreif.

 

Du kan lese mer om konkurransen og få detaljerte regler på
www.matbloggsentralen.no
 

Main Image:
Thumbnail Image: