GOD START: Hotelldirektør Robert Holan kom inn på The Thief for et år siden, og skal vi tro direktøren går det godt for luksushotellet på Tjuvholmen.

– Her behandler vi rockestjerner som gjester, og gjester som rockestjerner

The Thief tilbake på 2019-nivå.

Publisert Sist oppdatert

– Det er lov å si at det går overraskende bra. Jeg forventet ikke at vi skulle være så raskt tilbake på samme nivå som før pandemien, men det er vi. Vi leverer sterke tall - opp mot det beste som er gjort på The Thief. Det er tydelig at hotellet er et attraktivt sted. Jeg må takke alle ansatte som gjør en fantastisk jobb, sier hotelldirektør Robert Holan til Hotellmagasinet.

Hotellmagasinet møter den blide og utadvendte direktøren på det fasjonable og populære luksushotellet som eies av Petter A. Stordalen, og driftes av Nordic Choice Hotels.

Behandles som rockestjerner

Her – bare et langskudd unna Oslofjorden på Tjuvholmen i hovedstaden - ligger hotellet med 114 rom som har høstet internasjonale priser.

FORPLIKTER: The Thief har høstet internasjonale priser, og det er mange kjente fjes og stjerner som besøker hotellet. På jakkeslaget har Robert en forgylt T.

Direktør Holan har en knallsterk CV, og har tidligere blant annet ledet luksushoteller i Irland og Slovakia. Han er også mannen som på kort tid klarte å bygge opp Clarion Hotel Oslo i Bjørvika til å bli en knallsuksess før han ble hentet til Tjuvholmen i fjor vinter.

The Thief

Sted: Tjuvholmen, Oslo

Byggeår: 2013

Antall rom: 114

Eier: Nordic Choice Hotels

Direktør: Robert Holan

– Gode resultater oppnår en aldri alene. Vi er et veldig godt lag. I tillegg har vi et sterkt konsern i ryggen. Det er stor stas å lede en merkevare som The Thief, sier han smilende.

Vi nyter en kopp svart i hotellets flotte restaurant i annen etasje.

– Her behandler vi rockestjerner som gjester, og gjester som rockestjerner. Jeg visste hva jeg gikk til da jeg takket ja til jobben. Å drive et hotell som dette er en livsstil.

Strålende resultater

Den sindige trønderen er utdannet kelner, og startet allerede som 15-åringen å servere kaffe på hotell i Trondheim. Holan er kjent som en svært god leder. Og han skaper resultater. Hotellkjeden vet hva de får når Holan trer inn i direktørrollen.

UTSIKT: Det er ikke noe å si på beliggenheten til The Thief på Tjuvholmen i hovedstaden.

– Det tok noen år før jeg skjønte at jeg likte arbeidet med å lede andre. Jeg har lært mye på veien, og er blitt flinkere til å delegere og gi andre sjansen til å få blomstre, skape tillit og engasjement. Jeg setter høye krav til meg selv, men er trygg på meg selv og det jeg står for.

– I denne bransjen handler det om å levere og oppnå resultater. Men en skal også nyte litt på veien og ha det gøy. Og det har jeg, sier han.

47-åringen måtte bygge opp et nytt lag og skape ny kultur etter pandemien.

KLASSE: The Thief skal levere service og kvalitet på øverste hylle. Det er ikke bare rommene og beliggenheten som frister gjestene; maten og den totale opplevelsen skårer svært høyt.

– I starten brukte jeg mye tid på å observere for å forstå dynamikken blant ansatte, gjester og produktene. Jeg hadde stor tillit fra eierne som var tydelig på at The Thief skulle beholde sin posisjon. Alle går 100 prosent inn i jobben sin her – og det gir resultater, sier Robert Holan.

Powered by Labrador CMS