VINNER: Lofoten Arctic Water gikk til topps i prestisjetung vannkonkurranse. Foto: Skjermdump fra lofoten-water.com.

Lofoten-vann «smaker gull»

Lofoten Arctic Water gikk til topps i prestisjetunge Gold Taste Award i lavmineralkategorien under FineWaters vannsmakingskonkurranse i Kina 2017.

Publisert

Lofoten Arctic Water AS gikk helt til topps under FineWaters internasjonale vannsmakingskonkurranse i Guangzhou, Kina, med utnevnelsen «GOLD TASTING AWARD 2017» etter at over 70 flasker med vann ble smakstestet av verdens ledende vinkelnere.

Deltakere under prisutdelingen var bestående av høyt respekterte internasjonale premiuim merkevarer.

– Vi er stolte og beæret over å motta en så prestisjetung pris» sier CEO i Lofoten Arctic Water, Peder A. Skeistrand. – Vi er en ny spiller i Super Premium flaskevannmarkedet og viser nå for andre gang at vi har noe av verdens beste vann. Vi kunne ikke bedt om en bedre start. Etter 10 år med hardt arbeid er vi nå klare for å entre markedet og har allerede signert en avtale med de første distributørene og bedriften inviterer nå investorer ombord for å styrke kapasiteten og bygge Lofoten Water merkevaren. Å motta denne annerkjennelsen bekrefter også vår påstand om at Lofoten Water er «rent, arktisk og majestetisk - lagd av naturen, fortsetter Skeistrand.

Powered by Labrador CMS