NY JOBB: Kristin Frigstad bytter beite fra Thon Hotels til Strawberry og byens eldste, Hotel Ernst. Hun tiltrer stillingen senest 1. desember.

Kristin er hotellets første kvinnelige direktør

Kristin klar for Hotel Ernst. 

Med åpningsdag 1. mai 1858, er Clarion Hotel Ernst det eldste hotellet i Kristiansand. Hotellet har 199 rom, og skal visstnok være kjent for å ha en god lobbybar og restaurant - og stor konferansekapasitet i tillegg til byens flotteste selskapsrom i Speilsalen.

Nå får hotellet sin første kvinnelige direktør i Kristin Frigstad. Hun har over 25 års erfaring i hotellbransjen. Hun kommer fra direktørstilling på Thon Hotel Kristiansand, heter det i en pressemelding fra Strawberry. 

– Vi var innstilt på å måtte lete med lykt og lupe for å finne riktig direktør for Clarion Hotel Ernst, men fant henne noen kvartal bortenfor. Kristin Frigstad har erfaringen, bredden, engasjementet og motet som passer Clarion Hotel Ernst. Selv etter 165 år er hotellet like pulserende og sentralt i byen, og med spennende endringer i vente, trengte vi en direktør som Frigstad, sier kjededirektør for Clarion Hotel i Norden, Kim Øverland, . 

I tillegg til hennes erfaring som direktør, har hun hatt lederansvar innen både konferanse, salg, housekeeping og resepsjon. Frigstad har også ti års erfaring som hotellsjef ved Caledonien Hotel i Kristiansand. 

– Å få muligheten til å lede ærverdige Clarion Hotel Ernst, er en drøm for de fleste kristiansandere i denne bransjen. Jeg gleder meg enormt til å bli bedre kjent med hotellet, men først og fremst nye kollegaer som jeg utenfra kjenner som et godt og sammensveiset team. I tillegg er det jo veldig stas å bli den første kvinnen som leder Kristiansands storstue, sier Kristin Frigstad.

Powered by Labrador CMS