BLIR DIREKTØR: Jurate Poluniovaite har jobbet seg opp i Moxy-systemet fra husholderske til hotelldirektør, og starter i sin nye jobb i Tromsø i juni.

Fra husholderske til hotelldirektør

Jurate har lang erfaring fra Moxy-systemet.

Juni 2023 åpner Moxy Tromsø, med umiddelbar nærhet til flyplassen og med fantastisk utsikt fra loungeområdene i 11. etasje, skriver Moxy-kjeden i en pressemelding.

Nå er det klart at Jurate Poluniovaite blir ny direktør. Jurate har jobbet på flere Moxy-hoteller i Skandinavia, og tar nå steget opp som direktør i ishavsbyen.

Jurate startet på Comfort Hotel Xpress i Oslo som husholderske og assisterende etasjesjef hvor hun arbeidet i to år. Deretter fulgte jobb som Crew Manager i København før hun fikk stillingen som Front Office Manager i Bergen. Tromsø-hotellet blir hennes fjerde destinasjon.

– Jurate er en ledertype med store ambisjoner og passer perfekt inn i Moxy-systemet. Vi er veldig heldig som har henne på laget, og jeg stoler på at hun vil gjøre en god jobb for oss i Tromsø, sier Sanne Nørgaard Færgsted , driftsdirektør i Core Hospitality, som er selskapet bak Moxy Tromsø, i en pressemelding.

Moxy Hotels er en lavpriskjede som tilbyr rimelig overnatting uten gå på akkord med kvalitet og stil.

– Jeg er veldig glad for å ha fått denne muligheten og kan ikke vente med å bli en del av enda et Moxy-hotell. Hotellet vil være et friskt tilskudd til dagens hotellmarked i Tromsø, sier Jurate Poluniovaite.

Moxy Tromsø er det fjerde stedet Moxy åpner hotell i Skandinavia. Fra før har de hotell i Bergen, Oslo og København. Hotell-kjeden planlegger og åpne Moxy Aarhus i 2026.

Powered by Labrador CMS