Lanserer egne søvnrom

Scandic satser på å bli best på søvn, og lanserer Sveriges første søvnrom.

Publisert Sist oppdatert

 

Søvn ligger høyt på lista når gjestene skal rangere hva som er det viktigste ved hotellopplevelsen, viser en ny undersøkelse. Sengen anses å være viktigere enn både god frokost og trivelig personale. I oktober lanserer Scandic derfor Sveriges første søvnrom i samarbeid med You Bed, som er verdens første seng som kan tilpasses individuelt etter komfortønsker.

Stress

Satsingen er en måte for Scandic å gå i bresjen for en mer individuelt tilpasset hotellopplevelse med fokus nettopp på søvn.

Stress og høye krav i det daglige gjør at mange prioriterer ned søvnen, og samtidig har en av fire svensker søvnproblemer ifølge statistikk fra Statistiska Centralbyrån. Derfor er det ikke rart at sengen havner på topp når svenske hotellgjester skal velge hva som er viktigst for en god hotellopplevelse.

Håndkontroll

You Bed er en helt ny, svensk oppfinnelse. Ved hjelp av en håndkontroll kan gjesten selv bestemme hvor hard eller myk sengen skal være. Dette gjør det mulig for hver enkelt å få en seng som passer perfekt, uansett hvordan man vil ha den. You Bed-sengen er spesiallaget for hotellbransjen, og Scandic blir den første kjeden som tilbyr tilpasningsdyktige senger i stor skala til sine gjester.

Søvnrommene blir utstyrt med alt man trenger for en god natts søvn. De ligger langt unna heiser og har ekstra tykke mørkleggingsgardiner for at gjesten ikke skal bli forstyrret av morgenlyset. I hvert rom er det også et spesielt søvnkit med ørepropper, sovemaske, kamomillete og mulighet til å spille avslappende musikk. De har også senere utsjekking enn de vanlige rommene, for dem som vil sove lenge.

Irritasjon

Sengen havner på topp når respondentene i en ny undersøkelse får si hva som er viktigst for en god hotellopplevelse. Nitti prosent sier at det er en av de viktigste tingene når de bor på hotell. Deretter kommer god frokost, hyggelig personale, at det er stille og rolig og tilgang til internett.

Søvnen påvirker også hvordan vi presterer dagen etter, og ni av ti av de spurte sier at de presterer dårligere på arbeidet dagen etter å ha sovet dårlig. Forstyrrende lyd, tett fulgt av ukomfortabel seng, er det hotellgjestene oftest irriterer seg over. Det ligger langt over andre irritasjonsmoment som misnøye med frokosten eller utsikten.

Teaser:

Scandic satser på å bli best på søvn, og lanserer Sveriges første søvnrom.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Matias Sørensen i You Bed.
Powered by Labrador CMS