BYGGES PÅ: Den nye restaurantdelen og trimrommet bygges ut i Nidelven.

Scandic Nidelven vokser

«Frokosthotellet» opplever så stor pågang fra sultne gjester at de utvider restaurantkapasiteten med 300 plasser.

Publisert

Scandic Nidelven er kjent for de fleste som hele Norges frokosthotell, selv om de ble vippet ned fra frokosttronen i 2016. Pågangen fra sultne gjester har ikke avtatt av den grunn.

Gjester fra både fjern og nær strømmer til, og det å møte den voldsomme etterspørselen har vært en utfordring med dagens kapasitet. Derfor øker hotellet nå restaurantkapasiteten med 300 plasser.

Spektakulær utsikt

De nye lokalene bygges ut i elven og vil gi gjestene en fantastisk utsikt over Nidelven.

– Dette er en stor dag for oss på Scandic Nidelven. Vi vil med denne utvidelsen øke restaurantkapasiteten med nærmere 70 prosent og kan ta imot mange flere gjester. Vi møter også etterspørselen fra SMB-markedet med våre to nye møterom som hver har kapasitet på 140 personer. Ekstra gøy er det selvfølgelig at de nye fasilitetene bygges ut i Nidelven og gir gjestene en spektakulær utsikt, sier Kjetil Vassdal, hotelldirektør på Scandic Nidelven.

Ro, ro, til…

Kronen på verket blir imidlertid Trondheims råeste trimrom med glassvegger ut mot elven. En runde på romaskinen blir nesten som å forsere Nidelven.

– Vi opplever at mosjon og trening blir viktigere og viktigere for gjestene våre. Ofte blir trimrom plassert i kjellerlokaler uten vinduer. Vi vil tilby gjestene våre de råeste treningslokalene med vinduer fra tak til gulv. Gjestene vil få følelsen av å ro eller sykle rett ut i Nidelven, sier Vassdal.

Ruster for fremtiden

Utbyggingen starter allerede ved Sankthans i år og skal være ferdig i april neste år. Byggeprosjektet skjer i samarbeid med Incentra Eiendom AS.

– Scandic Nidelven er en viktig møteplass for Trondheim by. Sammen med Scandic ønsker vi å forsterke og videreutvikle hotellets posisjon. Utbyggingen omfatter større og bedre fasiliteter innen restaurant, møterom og trening som skal møte behovene til kvalitetsbevisste hotellgjester også i fremtiden. Vi ser frem til våren 2018 når dette står klart, sier Gisle Evensen, styreleder i Incentra Eiendom AS.

Powered by Labrador CMS