Det norske selskapet TUE+DAM ligger ikke på latsiden, og presenterer flere nyheter.. Allerede til våren presenteres amenity-kits for hotellbransjen.

Lanserer produkter til hotellbransjen

Nyheter fra norskproduserte TUE+DAM.

TUE+DAM leverer kjønnsnøytrale og minimalistiske høykvalitetsprodukter for hår og hud hvor  produktene er inspirert av nordisk natur og med et sterkt fokus på miljø og etikk. Nå lanseres en ny løsning rettet mot det nordiske hotell-markedet, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Dette består av miljøvennlige dispenser-løsninger med braketter for montering på vegg, og  produktene lagerføres i Norge. 

Produktene som finnes i dispensere er håndsåpe, fuktighetskrem, sjampo, balsam og kroppsvask. I tillegg består sortimentet av en rekke andre produkter for hår- og hudpleie, samt duft-produkter. Alle produktene er sertifisert for det europeiske markedet, dermatologisk testet, og ett hundre prosent vegansk - altså ikke testet på dyr. 

Emballasje og innhold er produsert etter de strengeste miljøstandarder og registrert i grønt punkt-systemet. En kan være trygg på at produktene er skånsomme i bruk og passer enhver miljøprofil.

Firmaet røper at det jobbes med «amenity-kits» spesialtilpasset hotell som lanseres våren 2024. Målet er å tilby en totalløsning for velvære basert på den nye nordiske trenden, hvor minimalisme og kvalitet står sentralt, heter det i pressemeldingen. 

Powered by Labrador CMS