Helene-Hallre2

Hallre blir hotelldirektør

Helene Hallre, et av Norges fremste ledertalenter, blir hotelldirektør for prisbelønt dansk konferansehotell.

Publisert

For ett år siden ble norske Helene Hallre (32) kåret til Norges tredje fremste ledertalent i E24s kåring Ledertalentene. Nå er hun ansatt som hotelldirektør ved Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus.

– Jeg er stolt og glad for å ha fått denne muligheten og ser frem til å lede hotellet sammen med et utrolig dyktig team, sier Helene Hallre, General Manager ved Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Prestisjehotell

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus har de siste 10 årene blitt kåret til det «Det beste hotellet i Danmark utenfor København”. Hotellet har 234 rom og suiter i moderne design, to spennende restauranter og et «Fitness World»-senter. Hotellet har også 33 møterom, i tillegg til Scandinavian Congress Center med plass til 1600 deltakere.

– Vi er svært glade for at Helene skal lede vårt prisvinnende Aarhus-hotell. I tillegg til sterkt resultatfokus, er hun genuint opptatt av å skape de beste minnene for gjestene og utvikle sine team, noe som gjør henne til den perfekte hotelldirektør, sier Sonja Dive-Dahl, District Director Danmark & Island for Rezidor Hotel Group.

Lederstjerne

Helene begynte å jobbe i Rezidor Hotel Group allerede som 19-åring. Etter noen år i ulike lederstillinger ved Norges største hotell; Radisson Blu Plaza Hotel, gikk turen til et av Københavns mest legendariske og kjente hoteller; designperlen Radisson Blu Royal Hotel. Etter kort tid ble hun forfremmet til hotellsjef, hvor hun har vært frem til i dag.

2016 var et minnerikt år for Helene. Foruten topplederjobben ble hun også kåret til det tredje beste ledertalentet i Norge av E24, som den eneste aktøren fra hotellbransjen på den prestisjefulle topplisten. Hun ble i tillegg kåret til en av toppkandidatene i kategorien «Årets drivkraft».

I jurybegrunnelsen beskrives Hallre som sterkt forretningsdrevet, med meget god forståelse for hva som driver gjesteopplevelser, effektiv drift og konkurransekraft på lengre sikt.

Helene ble tidlig kjent som en svært dyktig leder og allerede i 2012 vant hun prisen “Young leader of the year” ved Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo og i 2014 ble hun kåret til «Årets unge leder» i hotell- og reisebransjen av HSMAI og HRR.

Powered by Labrador CMS