Grand Hotel kan vinne trippel

Grand Hotel Oslo by Scandic er nominert i hele tre kategorier i World Travel Awards. Se hele nominasjonslisten her.

Publisert

Grand Hotel Oslo by Scandic er nominert i kategoriene «Norway’s leading business hotel 2018», «Norway’s leading hotel 2018» og «Norway’s leading hotel suite 2018».

STOLT: Hotelldirektør Fredrikke Næss er stolt over at Grand Hotel by Scandic er nominert i flere klasser.

– Det føles veldig bra å få en slik anerkjennelse fra en så viktig aktør som World Travel Awards. Det ligger mye hardt arbeid fra alle våre ansatte bak relanseringen av Grand. Vi er veldig begeistret over den nye suiten vår, som vi jo er nominert for, og vi er glade for at gjestene våre er like begeistret som oss, sier hotelldirektør Fredrikke Næss.

Flere muligheter

For Scandic er det gledelig at også Scandic Holmenkollen Park har fått plass på den prestisjefylte nominasjonslisten. Hotellet er nominert i kategorien «Norway’s leading hotel 2018».

– Jeg er svært stolt på vegne av Grand Hotel Oslo by Scandic, Scandic Holmenkollen Park og resten av Scandic Norge. Vi setter stor pris på å bli nominert til så prestisjefylte priser, og takket være innsatsen fra alle våre medarbeidere har vi opplevd en fenomenal vekst de siste årene. Nominasjonene er også et bevis på at vi skaper hotellopplevelser av fremste merke, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Norge.

SUITE: Grand Penthouse Suite er nominert i klassen "beste suite".
OG DE NOMINERTE ER: Her er hele listen over de nominerte fra Norge. Klikk på bildet for større versjon.

Spennende klasser

Scandic er imidlertid ikke eneste norske hotellkjede som er å finne på nominasjonslisten. I klassen "Norway´s leading business hotel" er også Oslo-hotellene Comfort Hotel Grand Central og First Hotel Millennium nominert.

I klassen "Norway´s leading hotel" er det litt av en smørbrødliste. Her skal kampen utkjempes av Grand Hotel, Hotel Bristol, Hotel Continental, Hotel Union Øye og Scandic Holmenkollen Park.

I klassen "Norway´s leading boutique hotel" er det The Thief, Storfjord Hotel og Herangtunet Boutique Hotel som skal gjøre opp.

Når det gjelder beste suite er det gigantene som skal gjøre opp. Her er det Grand Penthouse Terrace Suite på Grand Hotel, Royal Suite på Continental og The Oslo Suite på The Thief det står mellom.

I den siste klassen, Leading resort, er det det enten Norefjell Ski & Spa, Radisson Blu Resort Trysil eller Vestlia Resort som får heder.

«Reiselivsbransjens Oscar»

World Travel Awards regnes for å være blant de mest prestisjefylte, internasjonale bransjeprisene i reiselivsindustrien. Prisene har blitt kalt «reiselivsbransjens Oscar» av den amerikanske storavisen Wall Street Journal. I løpet av året kåres det nasjonale vinnere. Det kåres også regionale vinnere i Midtøsten, Europa, Asia/Australasia, Latin-Amerika, Afrika/Det indiske hav og Nord-Amerika/Karibia, som så konkurrerer i den globale finalen i Lisboa i november.

Powered by Labrador CMS