STILTE OPP: Geilogruppen har rundt 1500 sengeplasser, og huser når 280 flomofre.

Tok imot 280 flomofre på én dag

– Vi har et veldig godt samarbeid med Hol kommune, sier adm. direktør Roger Espeli. 

Publisert Sist oppdatert

Ekstremværet «Hans» herjer flere steder og skaper store ødeleggelser også i Hallingdal. Da er det mange som har behov for et midlertidig hjem. 

Geilogruppen, som eies av Merkantilbygg, har totalt 1.500 sengeplasser i sin hotellportefølje fordelt på Vestlia Resort, Highland Lodge og Bardøla Fjelltun.

Tirsdag denne uken dukket det opp 280 flomofre som hadde behov for mat og husrom.

– Jeg snakket tidligere denne uken med beredskapssjefen i Hol kommune, og skjønte da at det var muligheter for at det kunne bli en del evakueringer. Vi samarbeider svært godt med kommunen, det samme gjorde vi under pandemien, sier adm. direktør i Geilogruppen, Roger Espeli, til Hotellmagasinet.

– Vi har svært gode ansatte som bretter opp ermene og tar i et tak når sånne uforutsette ting skjer. At vi plutselig skulle ha 280 ekstra gjester til middag og frokost løste de ansatte på en svært god måte. Vi har fulle frysere og mye mat på hotellene, så det har gått veldig bra, legger han til. 

Espeli melder om rekord for månedene desember til april. 

– Derimot var det dårlig i mai og juni. I høst har vi mange planlagte arrangementer som gir mange besøkende, sier Espeli. 

Powered by Labrador CMS