Går fra Høyer- til Fursetgruppen

Publisert Sist oppdatert

 

 

Marianne Nygård-Hansen (40) er ansatt som ansvarlig for markedsføring og kommunikasjon i Fursetgruppen Restaurant Group. Selskapet driver flere Oslo-restauranter som  Ekebergrestauranten, Festningen, Grilleriet og Lofoten.

Marianne Nygård-Hansen kommer fra en tilsvarende stilling i Høyergruppen og har bred erfaring fra både tradisjonelle og digitale markedsføring- og kommunikasjonskanaler.

Hun har flere års erfaring med merkevarebygging innenfor reiseliv-, helse- og kommunikasjonsbransjen.

– Jeg ser frem til å kunne bidra til utviklingen av de ulike merkevarene i Fursetgruppen. Det har lenge vært en drøm å kunne jobbe med markedsføring og mat, og for meg som også driver med hobbykokkelering og matblogging på fritiden er det helt fantastisk å få muligheten til å kunne kombinere lidenskap med jobb, sier Marianne Nygård-Hansen.

Administrende direktør Gjøran Sæther i Fursetgruppen sier Nygård-Hansens bakgrunn og kompetanse blir viktig i utviklingen av selskapet. 

– Marianne vil få ansvar for å utvikle og styrke vår synlighet og tilstedeværelse for samtlige av våre 21 restauranter og Fursetgruppen som helhet, sier Sæther.

– I vår bransje ser vi et økende behov for å lytte til gjestene våre, lære mer om hva de liker - og ikke liker, og tilpasse seg deretter. Mer og mer av restaurantopplevelser foregår i dag i digitale- og sosiale arenaer, og her vil Mariannes kompetanse komme veldig godt med, sier han.

 

Nygård-Hansen startet i sin nye jobb 11.august.