VOKSER: First Hotels har fått enda et partnerhotell i Danmark. Kysthotellet ved Grenaa i Djursland har 160 rom og konferansefasiliteter.

Dette er selskapets 20. hotell i Danmark

First Hotels med nytt partnerhotell. 

Publisert

Kysthotellet ved Grenaa i Djursland i Danmark har 160 rom, og flotte konferansefasiliteter som kan huse alt fra mindre møter til store konferanser, events og selskaper, heter det i en pressemelding fra First Hotels.  

I hotellets restaurant serverer hjemmelaget mat med fokus på lokale og økologiske råvarer. Hotellet tilbyr også treningssenter og gratis parkering. 

– Vi er stolte av å kunne ønske Kysthotellet velkommen som nytt partnerhotell. Med dette får vi enda en ny destinasjon og øker dekningsgraden vår i Danmark ytterligere, sier adm. direktør i First Hotels International, Thomas Gillespie.

First Hotels har nå 20 hotell i Danmark, etter at de for to uker siden også etablerte seg i København hvor de inngikk partnerskap med Q Apartments og tilbyr 380 leiligheter i den danske hovedstaden. Kjeden har også 5 hotell i Norge og 31 hotell i Sverige.

First Partner Collection ligger naturskjønt til ved Grenaa strand, med utsikt over Kattegat, og passer fint for både fritidsreisende og forretningsreisene. Det tar kun 20 minutter å komme til Grenaa fra Aarhus Lufthavn. 

Det betyr at man for eksempel kan ta et fly fra København Lufthavn kl. 7:35 og være klar til møtestart på Kystvejens Konferansesenter kl. 9:00. Hotellet er et godt utgangspunkt for utflukter og aktiviteter som gåturer eller sykkelturer langs kysten, vannsportaktiviteter, golf, eller utflukter til nærliggende attraksjoner som Djurs Sommerland, Randers Regnskog, Tivoli Friheten, eller Skandinavisk Dyrepark.

Powered by Labrador CMS