GÅTT GRADENE: Lena Fillingsnes er ny hotellsjef hos Hotell Frøya. Hun har jobbet på hotellet i over 20 år.

Fra kokkelærling til hotellsjef

Lena Fillingsnes har gått gradene hos Hotell Frøya.

1. mars tiltrådde Lena Fillingsnes som hotellsjef på Hotell Frøya. Hun startet sin karriere på Hotell Frøya som kokkelærling i 2002 og har gått gradene og opparbeidet seg over 20 års erfaring på hotellet. Ikke bare har hun erfaring fra kjøkkenet, men hun har også flere års erfaring med ledelse av restaurant, arrangement og ansatte, heter det i en pressemelding fra Hotell Frøya.

Hotell Frøya er familieeid og har historie helt tilbake til 70-tallet, der Geir og Svenn Bekken kjøpte Havheim Pensjonat. I 1988 sto Hotell Frøya ferdig med restaurant/bar og 20 hotellrom. Familien satset på nytt igjen i 2013, da med konferanserom, restaurant og totalt 82 rom.

HARTSATSENDE: Hotellsjef Lena Fillingsnes (til venstre) og kollegae Valborg Bekken.

– Lena er en av de som kjenner hotellet best og brenner for å skape den ultimate gjesteopplevelsen. Hun er målrettet, sikter høyt og er opptatt av kvalitet i alle ledd. Hennes erfaring på tvers av avdelinger gjør henne unikt posisjonert til å håndtere en slik rolle. Hun har over flere år vært hotellets ansikt utad og er høyt verdsatt blant gjester og medarbeidere, i tillegg har hun en evne til å få fram det beste i de ansatte, sier daglig leder, Valborg Bekken.

– Hotell Frøya er ikke bare en arbeidsplass, kollegene har blitt som familie. Jeg har fått vært med på en utvikling som er helt fantastisk, og fått tatt del i og blitt inkludert, som har gjort at jeg har fått et eierskap til hotellet. Det er med stolthet og ydmykhet at jeg tar fatt på denne jobben, sier Lena Fillingsnes.

Powered by Labrador CMS