Fever-Tree til Multibev

Fever-Tree har etablert seg som verdens ledende leverandør av premium mixere. Nå skal Multibev og Solera forsøke å løfte merkevaren i det norske markedet ytterligere.

Publisert

London-baserte Fever-Tree ble startet i 2005. Produktene er laget av naturlige ingredienser fra planteoljer, fruktjuicer, kildevann og rørsukker. Tonic-variantene inneholder ekte kinin fra Cinchona treet, derav navnet Fever-Tree.

– Vi har stor tro på at Multibev vil gjøre en fantastisk jobb med å bygge merkevaren og vår tilstedeværelse i Norge fremover. Gjennom sitt omfattende nettverk og erfaring innen premium segmentet, er vi sikre på at Multibev og Solera vil ta Fever-Tree til nye høyder i både dagligvare og horeca. Vi vil samtidig få takke CASK for sitt harde arbeid og innsatsen med å bygge Fever-Tree de siste årene, sier Tim Warrillow, Co-founder og CEO i Fever-Tree.

– Vi er utrolig glade for at Fever-Tree har valgt Multibev som ny partner på det norske markedet. Fever-Tree er en fantastisk merkevare som passer utmerket i vår portefølje, sier Tormod Wahl, daglig leder i Multibev.

Ingredienser fra hele verden

Fever-Tree-grunnleggerne Charles Rolls og Tim Warrillow, har reist verden rundt i jakten på de aller beste ingrediensene - fra Kongo for å oppnå den reneste kininen, til Elfenbenskysten, Nigeria og India for sine unike ingefærvarianter. Deres prisbelønte miksere smaker rent, subtil og balansert, med autentiske smaker og fin karbonisering for å fremheve og komplementere det premium brennevinet de blandes med.

Fever-Tree ble nylig, for fjerde år på rad, kåret som foretrukket tonic av verdens beste barer og restauranter i en uavhengig undersøkelse utført av Restaurant Magazine.

– Vi ser en økende interesse for cocktails, et dyktig bartendermiljø og en økt interesse for premium kvalitetsprodukter. Mixere av høy kvalitet er helt essensielt i en god cocktail, sier Brand Manager Elisabeth B. Vig i Multibev.

Alle råvarene som brukes i Fever-Tree dyrkes og høstes med miljøvennlige og bærekraftige metoder som er en del av Fever-Tree's suksessoppskrift.

I dag er Fever-Tree å finne i 72 land.

Powered by Labrador CMS