FEM KJAPPE MED:

GLEDER SEG: Respesjonssjef Rikke Edland gleder seg til 2020 på Hotell Bondeheimen.
GLEDER SEG: Respesjonssjef Rikke Edland gleder seg til 2020 på Hotell Bondeheimen.

Rikke Edland

Midt i Oslo-gryta ligger Hotell Bondeheimen. Vi har tatt en kjapp prat med resepsjonssjef Rikke Edland om hva "bønder i byen" kan glede seg til i 2020.

Publisert

1. Hva er du mest fornøyd med å ha gjort, eller fått til, yrkesmessig i 2019?

– Jeg har sammen med vårt fantastiske team på Hotell Bondeheimen jobbet masse med strategi- og produktutvikling, med mål om å tilby våre flotte gjester en enda bedre hotellopplevelse hos oss. I 2019 pusset vi opp to etasjer med hotellrom, og rett før juleferien startet vi renoveringen av 35 nye hotellrom. Vi har fått en helt ny resepsjon med tilhørende resepsjonsbar, og vi har også bygget et nytt treningsrom til gjestene våre. Det har vært en standardheving uten like, og en utrolig morsom og lærerik prosess å få være med på.

2. Hvilke forventninger har du til 2020 i din bransje?

– Det er en spennende konkurranse i hotellmarkedet om dagen, mye grunnet kapasitetsøkningen i fjor. Fokus på miljø, bærekraft og utvikling av nye opplevelser og aktiviteter i Oslo, samt. lav kronekurs vil forhåpentligvis medføre flere turister og økt etterspørsel. Vi ser også at gjennomsnittslengden på opphold øker, noe som er veldig hyggelig både for oss og Oslo som destinasjon.

3. Hvilke arbeidsoppgaver er det du gleder deg mest til med det nye året?

– Jeg gleder meg enormt til å fortsette å utvikle produktet vårt sammen med mine herlige kollegaer. Vi er som en stor familie, og har en hverdag sammen som aldri er kjedelig. Vi har også veldig mange spennende prosjekter på gang, som jeg gleder meg masse til å jobbe med i 2020!

4. Gi en positiv hilsen til noen i hotellbransjen/restaurantbransjen som fortjener det.

– Jeg ønsker å gi en high five til Kim Erik Tolleshaug som er leder i Kaffistova hos oss. Han legger ned en imponerende innsats hver eneste dag, og coacher gjengen sin på en utrolig inspirerende måte! Jeg vil også sende en liten nyttårshilsen til alle mine nydelige kolleger på Hotell Bondeheimen. Takk for at dere gjør hver dag gøy, og for at dere er så utrolig dyktige! Jeg gleder meg masse til 2020 sammen med dere.

5. Hva bør hotellmagasinet.no skrive mer om i 2020?

– Et par inspirerende hotellhistorier er aldri feil, samt nyheter og trender om bransjen generelt. Jeg gleder meg uansett veldig mye til å se hva dere finner på.

Powered by Labrador CMS