O jul med din glede! Countryside-kjeden i Sverige tilbyr pyntede hotellrom til gjestene på fire av kjedens hotell. Ifølge markedssjefen har de ansatte, som står for pyntingen, fått beskjed om å gå "bananas".

Tilbyr ferdigpyntet hotellrom

Denne kjeden satser alt på en julete førjulstid. 

Publisert Sist oppdatert

Med bare tre uker igjen til jul, går Countryside-kjeden i Sverige, som består av 35 hoteller, litt uortodoks til verks:  På fire hoteller vil det være mulig å bestille hotellrom med julepynt. Ikke bare litt pynt - men mye pynt. 

–  Vi går all-in denne julen, noe som selvfølgelig ikke passer for alle, men for de som virkelig liker jul, tilbyr vi noe unikt. Bildene taler for seg selv, sier markeddsjef i Countrysides Hotels, Anna Övergaard, i en pressemelding. 

Hotellrommene med «alt i jul» kan bestilles fra nå og frem til jul via hotellkjedens nettside. Rommene er pyntet av hotellpersonalet med instruksjoner om ikke å holde tilbake...

– Noen svensker kan ikke få nok av julen og det er disse menneskene vi ønsker å nå med våre uendelig dekorerte julerom, selv om vi selvfølgelig håper vi ikke tok inn for mye og bidrar til en slags overdose. I følge informasjon er det også svensker som ikke elsker julen, og vi vil selvfølgelig også kunne tilby normale rom til dem i denne perioden hvor det koselige, luksuriøse og stilige står i sentrum, akkurat som det alltid har vært gjort, sier Övergaard. 

Powered by Labrador CMS