STORFORNØYDE: Adm.dir. i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich Bache (til venstre) sammen med styreleder Frode Kjølås i Stranda Hotel AS.
STORFORNØYDE: Adm.dir. i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich Bache (til venstre) sammen med styreleder Frode Kjølås i Stranda Hotel AS.

Overtar 106 år gammelt hotell på Sunnmøre

Stranda Hotel skal renoveres.

Publisert Sist oppdatert

Hotellkjeden Classic Norways Hotels overtok driften av Stranda Hotel 1.juni i år (se flere biler av hotellet lenger ned i saken). Hotellet ligger i en av landets mest populære reislivsregioner og har kort avstand til ikoner som Trollstigen, Geiranger, Ålesund, Tafjordfjella, Sunnmørmøsalpene og helårsdestinasjonen Strandafjellet med gondol til topps.

Unik historie

Classic Norway Hotels:

  • Er en hotellkjeden bestående av 25 hoteller og rorbuer i Norge.
  • Kjeden ble etablert i 2003, og har kontor i Oslo og Molde.
  • Administrerende direktør er Stephen Meinich-Bache (fra 2020).

Dette er kjedens 25. hotell, heter det i en pressemelding fra Classic Norway Hotels.

Stranda Hotel fylte 100 år i 2017 og het opprinnelig Dreges Hotel da det åpnet dørene første gang. Men endret senere navn og heter nå Stranda Hotel.

I løpet av de over 100 årene som har gått har Stranda vært en del av eventyrlig industrihistorie. Selv om hotellet skal renoveres, vil det holde åpent

– Etter renoveringen vil det fremstå som en av Classic Norway Hotels nye stoltheter. Vi gleder oss til å overta et tradisjonsrikt hotell med dedikerte medarbeidere. Norske og utenlandske gjester skal få enda en grunn til å legge reisen til Nordvestlandet, sier adm. dir. i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.

Stranda Hotell har i alt 62 rom med til sammen 116 senger. Noe som gjøre det perfekt til små og mellomstore grupper, samt for individuelle reisende som vil oppleve noe av det vakreste av norsk natur.

Kortreist mat

– Vi ser med glede frem til å få Classic Norway Hotels som driver av Stranda Hotel. Det er en profesjonell aktør som har imponert meg med sin måte å få frem det genuine i hvert hotell. Dette blir bra både for fastboende og tilreisende, sier styreleder Frode Kjølås i Stranda Hotel AS.

Matfilosofien på Stranda Hotel er enkel samtidig som den er av høy kvalitet: Maten skal være kortreist - og god.

I lokalområdet til Stranda hotell finner man produsenter som Norsk Sjømat, Ole Ringdal, Grilstad og Tind, Grandiosafabrikken, Skarbø Gard, Stranda Bakeri og en rekke andre lokale bedrifter og kvalitetsmatprodusenter.

Powered by Labrador CMS