Clarion Hotel får ny driftdirektør

 

Publisert Sist oppdatert

Terje Ropstad (41) blir driftsdirektør for den norske grenen av Clarion Hotel.

Ropstad kommer fra stillingen som driftsdirektør i Quality Hotel. Han er utdannet innen reiseliv, økonomi og markedsføring fra Høgskolen i Lillehammer. Terje har bred ledererfaring gjennom nærmere 20 år som mellomleder og toppleder i norsk hotellnæring. Han har tidligere vært administrerende direktør i Norlandia Hotel Group, og har hatt ulike lederstillinger både innenfor drift og salg. Før dette jobbet Terje i Choice Hotels Scandinavia.

- Jeg ser frem til å ta fatt på nye og spennende arbeidsoppgaver i Clarion Hotel Norge. Forhåpentlig kan jeg tilføre nye perspektiver på hvordan vi best kan drive kjeden videre, sier Terje Ropstad

Som driftsdirektør i Clarion Hotel Norge vil Terje blant annet få ansvar for det nyåpnede Clarion Hotel Energy i Stavanger og Clarion Hotel The Edge i Tromsø.  I tillegg skal han lede prosjektutviklingen av det kommende Clarion Hotel Air på Sola.

- Vi gleder oss enormt til å ta imot Terje som driftsdirektør for Clarion Hotel i Norge. Han har lang erfaring i hotellbransjen og grundig kjennskap til driften av flere kjeder i Nordic Choice Hotels. Vi mener at denne kompetansen i kombinasjon med Terjes beviste lederegenskaper vil være formgivende for fremtiden til Clarion Hotel, sier Henrik Berghult, kjededirektør for Clarion Hotel.

Ropstad tar fatt på sine nye arbeidsoppgaver omgående. I tillegg vil han beholde ansvaret for sin tidligere portefølje frem til Sølvi Solmunde tar over 1. november. Stillingen som driftsdirektør for Clarion Hotel i Sverige vil lyses ut.

Powered by Labrador CMS