Clarion Collection får ny driftsdirektør

Publisert Sist oppdatert

Richard Svartvik (41) blir ny driftsdirektør i Clarion Collection Hotel i Sverige, Danmark og Baltikum.

Med over 20 år i bransjen har Richard Svartvik opparbeidet seg bred erfaring fra hotelldrift, med særlig ekspertise innen salg og driftsoppfølging. Han kommer fra stillingen som driftsdirektør for Clarion Hotel i Sverige, og han har i tillegg drevet eget hotell.

- Jeg ser virkelig frem til å drive utviklingen av Clarion Collections hotellperler i samarbeid med våre fantastiske medarbeidere. Vi skal sørge for at Clarion Collection Hotel fortsetter å være det selvsagte førstevalget for hotellgjester som reiser mye i Norden, sier Richard Svartvik.

- Richard er en trygg og tilstedeværende leder med en unik bakgrunn fra hotelldrift, kjededrift, porteføljedrift og ikke minst fra eiendomssiden. Dette gjør han til den absolutt best egnede driftsdirektøren for Clarion Collection Hotels i Sverige, Danmark og Baltikum, sier driftsdirektør John Kristian Stubban i Clarion Collection Hotel.

Clarion Collection ble i 2014 kåret til Sveriges beste hotellkjede for forretningsreisende. Kjeden består i dag av 43 hoteller,
men har flere nye hoteller under utvikling. I januar 2015 overtar Clarion Collection driften av Prindsen Hotel i Roskilde med 73 nye rom og Clarion Collection Hotel Borgen åpner i Örebro med 137 nye rom. I 2016 åpner Clarion Collection Hotel St Gertrud med 180 nye rom.

Svartvik begynner i sin nye stilling omgående.