LYS FREMTID: Sofie Eidissen Ljøkjell (25) er en av landets yngste hotelldirektører.

Fra stuepike til hotelldirektør

Hun startet som stuepike på Hotel Britannia i Trondheim. Nå er Sofie Eidissen Ljøkjell (25) valgt som hotelldirektør for ​Clarion Collection Hotel™ Bryggeparken i Skien.

Publisert

Den unge lederen har allerede lang erfaring i bransjen, og har jobbet i Nordic Choice Hotels i 7 år. Sofie starter i sin nye stilling 15. januar 2020.

– Vi er veldig glade for at Sofie har akseptert rollen som direktør på Clarion Collection Bryggeparken. Skien er en meget spennende destinasjon der Bryggeparken er det ledende hotellet. Sofie har til tross for sin unge alder vist at hun er klar for oppgavene som direktør, og jeg er helt sikker på at hun er den riktige personen til å lede hotellet, sier Mathias Mansoori, Driftsdirektør for Clarion Collection Hotel i Norge.

Startet som stuepike

Sofie har studert hotelledelse ved Norsk Hotellhøgskole på universitetet i Stavanger. Hennes første jobb som tenåring var på anerkjente Britannia Hotel i Trondheim, der hun jobbet som stuepike. Siden da har hun vært innom flere ulike stillinger som servitør, resepsjonist og nyligst som Stage Manager for Quality Hotel Residence.

– Jeg gleder meg veldig til oppstarten på Clarion Collection Hotel Bryggeparken. For meg er høydepunktet å få jobbe med, og bli kjent med mine nye kollegaer på hotellet. Sammen skal vi sørge for at Clarion Collection Hotel Bryggeparken er og forblir byens hotell. Mitt ønske er at hotellet skal være et naturlig samlingspunkt for tilreisende og ikke minst byens befolkning. Om det er kaffe med kollega, hotellfrokost med venner eller arrangementer. Dørene våre skal være åpne for hele Skien, sier Sofie Ljøkjell.

I dag er Sofie snart ferdig med Nordic Choice Hotels’ eksklusive lederutdanning som Management Trainee innen kjeden Clarion Hotel.

Powered by Labrador CMS