MAN VS. MACHINE: I lobbyen på Citybox er resepsjonen byttet ut med maskiner.
MAN VS. MACHINE: I lobbyen på Citybox er resepsjonen byttet ut med maskiner.

Citybox åpner nytt hotell i Bergen

Den norske hotellkjeden Citybox åpner sitt andre hotell i hjembyen. Hoteller har 144 rom og ligger midt i byens knutepunkt.

Publisert


Citybox har ingen betjent resepsjon, egen restaurant eller treningsrom. Istedenfor tilbyr hotellet enkle og moderne hotellrom, gratis WIFI i alle rom og lave priser. Det har vist seg å være en oppskrift for suksess og nå utvider hotellkjeden med enda et hotell i hjembyen Bergen.

Det nye hotellet på Danmarksplass åpnet dørene 13. mai med totalt 144 rom, fordelt på enkelt, dobbelt og familierom. Første etage og lobby deler hotellet med streetfood restauranten JAJA og det moderne spaanlegget Metime. I tillegg huser bygget en egen Squashall i kjelleren.

Fornøyde gjester

Bare to uker etter at gjestene inntok hotellet har Citybox Danmarksplass allerede mottatt svært gode tilbakemeldinger. På booking.com ligger hotellet med en rating på 8,9 av 10 mulige.

NB: Saken fortsetter under bildet.


Citybox har over lengre tid vært på utkikk etter en ny lokasjon i Bergen. Da tilbudet om Danmarksplass kom var daglig leder Eivind Hjulstad ikke i tvil.

– Danmarksplass er et utrolig spennende område i utvikling. Vi ser at byen strekker seg mer og mer den veien. Med bybane og bysykkel rett rundt hjørnet er du i sentrum på bare få minutter. Oppgraderingen av Solheimsviken og området rundt Puddefjordsbroen har gjort denne delen av Bergen til en av de mest interessante. Her fanger man både turistene i høysesongen og næringslivet som strekker seg fra sentrum og til Flesland, sier Hjulstad.  

Satser skandinavisk

Hotellkjeden med hjerte i Bergen satser på skandinavisk design og interiør.

– Den skandinaviske stilen har blitt utrolig populær, ikke bare i Norge og Europa men også i resten av verden. I alle våre hotell går den enkle og moderne stilen igjen og en kan på mange måter si at det har blitt en viktig del av konseptet vårt. Vi satser på funksjonelle møbler og moderne design. På Danmarks plass ønsket vi å ta dette ett skritt videre som resulterte i at vi laget et innebygget sittemøbel i vinduskarmen. Her kan man sitte behagelig i vinduet og se på livet som skjer rundt Danmarksplass, sier Hjulstad.

Grønn oase

Hotellets plassering var med å styre tema og fargepalett.

– Vi ønsket å skape en kontrast til trafikkerte Danmarksplass ved å skape en grønn oase. Dette går igjen både i fargen på bygget og fungerer som en rød tråd gjennom interiøret. Fra moseveggen som møter deg i lobbyen til den grønne fondveggen på rommene. Vi har også produsert egne bilder til rommene med motiver fra nærområdet og skogen rundt Danmarksplass, sier Hjulstad.

Powered by Labrador CMS