
En ny æra for Strand Hotel i Stockholm
Kasai Group presenterer nå sin nyeste storsatsing – et ambisiøst prosjekt som gir nytt liv til en av Stockholms mest ikoniske adresser: Strand Hotel på Nybrokajen 9.

Med Paulo Fagundez og Jonas Ghauri i førersetet tar restaurantgruppen over hele mat- og drikketilbudet i det historiske hotellet – og først ut er lanseringen av den helt nye takbaren Charles.
– Jeg er utrolig glad og stolt over samarbeidet med Jonas og Paulo, sier general manager Erica Åberg ved Radisson Collection Strand Hotel.
– Det blir fantastisk å se en helt ny mat- og drikkedestinasjon vokse frem her på Strand – en plass for både stockholmere og våre hotellgjester.
– Hotellet har en rik historie fylt med smaksopplevelser og minneverdige eventer, og det blir utrolig gøy å løfte dette fokuset igjen.
Lang historie
Bygget rommer en lang historie fylt med glamour, gjestfrihet og kulturell energi – og nå skal Kasai Group vekke arven til live igjen sammen med Radisson Collection Strand Hotel.
Nå innledes en ny æra, der Kasai Group setter sitt preg på hele opplevelsen gjennom et helhetlig konsept med restauranter, barer og takterrasse.
Målet er å skape en helt ny destinasjon for både stockholmere og tilreisende.
Først ut
Bar Charles blir en splitter ny takbar, plassert på en tidligere utilgjengelig del av bygget.
Herfra får man panoramautsikt over Djurgården, Strandvägen, innseilingen til Stockholm og byens silhuett.
Med plass til 150 gjester blir Charles første kapittel i storsatsingen – og et nytt landemerke på Stockholms barkart. Åpningen er planlagt til forsommeren.
– Jeg er utrolig glad for å kunne lansere Strand og Charles sammen med Jonas – vi har vært venner i over ti år og kolleger det meste av tiden, sier medgründer Paulo Fagundez i Kasai Group.
– Dette blir Kasai Groups tiende restaurant, og vår første som ikke følger det japanske konseptet. Det er et nytt og friskt grep som både utvider porteføljen vår og markerer en ny, spennende retning for gruppen.

Bort fra nattklubblivet
– Med denne åpningen beveger vi oss litt bort fra våre røtter i nattklubblivet og over i en mer moden og raffinert opplevelse for gjestene. Charles er et sted jeg lenge har sett frem til å åpne – et sted vi selv ville valgt å gå til som gjester, sier medgründer Jonas Ghauri i Kasai Group.
– Ambisjonen vår er å gjøre Strand til en levende møteplass hvor mat, drikke og opplevelser står i sentrum. Jeg gleder meg enormt til det vi skal skape her.