FRA VENSTRE: Michel Letter President of Champagne Mumm, Marianne de Bruijn, Philippe Baijot, President of Champagne Lanson, Ole Steinsholt, Philippe Vidal, President of CM - CIC, Sergi Castro Sole, Vincent Brochet - President of Champagne, Vincent Brochet.

Ble ridder av Champagne

Ole Steinsholt, salgssjef i Solera, ble i helgen slått til ridder av Champagne under en høytidelig seremoni i Reims.

Publisert

Steinsholt mottok den prestisjefylte ordenen Chevalier d'Ordre des Coteaux de Champagne (Ridder av Champagne), under en høytidelig seremoni i Le Palais de Tau i Reims.

Ordre des Coteaux de Champagne gis til personer som gjennom år har vist særskilt dedikasjon og gitt et betydelig bidrag for å fremme kunnskap og styrke Champagnes posisjon rundt om i verden. Kandidatene nomineres av de ulike Champagnehusene, men det er Ordre des Coteaux de Champagne-organisasjonen som gir ut ordenen.

Stolt mottaker

SKÅL: Philippe Baijot (t.h.), President of Champagne Lanson og Ole Steinsholt fra Solera og Norge.

Ordre des Coteaux de Champagne har røtter tilbake til 1656, men ble lansert i 1956 i sin nåværende form, og har blitt gitt ut hvert år siden. Ordenen har blitt instrumentell i å bygge Champagnes posisjon, og har i dag rundt 4000 medlemmer rundt om i verden.

– Jeg er ydmyk og svært takknemlig over å motta denne ordenen, og setter stor pris på at jobben jeg har gjort blir anerkjent på denne måten. Dette er utvilsomt motiverende for fremtidig arbeid og jeg føler meg privilegert som får være ambassadør for et så historisk og berømt område som Champagne, sier Ole Steinsholt.

– Har bygd Champagne i Norge

– Ole er spesielt dedikert, kunnskapsrik og entusiastisk om Champagne-regionen, og har gjennom mange år jobbet hardt for å bygge Champagne i det norske markedet. Vi er veldig glade og beæret over at Ole nå mottar ordenen, sier Edouard de Boissieu i Champagne Lanson, som har nominert nordmannen.

Ole Steinsholt jobber som slagssjef i Solera med ansvaret for hotell og restaurantkunder. Før han startet i Solera jobbet han flere år i Möet Hennessy.

Powered by Labrador CMS