Strand Hotell på Gjøvik blir Quality Hotel Strand

Publisert Sist oppdatert

- Vi er hotellkjeden med best dekning i innlandsbyene. For oss er det viktig å være til stede der vi har stor tro på ikke bare kurs- og konferansemarkedet, men også markedet for spa- og fritidsreiser. I Gjøvik vil vi ivareta begge, og vi ser frem til å videreutvikle tilbudet i byen, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia.

Utvider sammen med nye Gjøvik kino- og kulturhus

Det nye Quality Hotel Strand har i dag 84 rom og et spa-anlegg på over 1.000 kvadratmeter, med blant annet svømmebasseng, ulike spabad og badstuer og en bar med vin- og ølservering. Nå skal hotellet gjennom en ytterligere utvidelse og oppussing, blant annet i samarbeid med Gjøvik kommune og nye Gjøvik kino- og kulturhus. Hotellet vil få 68 nye rom, større og mer moderne spa, en utvidet restaurantavdeling og bredere konferanseavdeling. Alt vil stå ferdig januar 2011.

I forlengelse av dette vil dagens Quality Hotel Grand Gjøvik bygges om og skifte kjede innen Choice-familien. I løpet av våren blir hotellet et Comfort-hotell. Begge hotellene skal driftes av Haut Nordic Gjøvik, med Hanne Linderud fra Grand som direktør.

- Jeg gleder meg veldig til å overta 1. april. Med to ulike merkevarer, vil Gjøvik få et bredt tilbud som ivaretar flere ulike behov. Det skjer mye spennende i Gjøvik for tiden, ikke minst med kommunens kultursatsning med Gjøvik kino. Vi ønsker å satse helhetlig for å videreutvikle mulighetene vi ser i regionen, sier Hanne Linderud.

Thumbnail Image: