Scandic Bergen City kåret til Årets Konferansested 2007

Publisert Sist oppdatert
Scandic er Nordens ledende hotellkjede og arrangerer møter og konferanser for mange tusen personer hvert år. For å sikre jevn og høy kvalitet på alle Scandics hoteller har kjeden brukt store ressurser på utvikling av gode møtekonsepter. Noen eksempler på dette er gratis trådløs internettoppkobling i alle møterom og spesialinnredet møterom designet i tråd med Feng Shui for å påvirke alle 5 sanser. Det har også vært mye fokus på mat og drikke, og høsten 2007 lanserte Scandic et nytt og forbedret møtekonsept der blant annet tradisjonell pausemat er blitt erstattet med friske og sunne fleksible pauser.
I hard konkurranse med andre hoteller og konferansesteder i Norge, ble et av Scandics 15 hoteller i Norge, Scandic Bergen City, kåret til “Årets konferansested” av kurs og konferansearrangøren, Confex Norge AS.
 
I sin begrunnelse skriver Confex; ”Vinneren av ”Årets konferansested2007” utmerker seg med sin alltid profesjonelle holdning og serviceinnstilling. Enestående servering av deilige lunsjer og ellers fri flyt av føde i hver eneste pause gjør at deltakerne får ny energi og føler seg ivaretatt. Alle ansatte på hotellet viser fleksibilitet og serviceinnstilling, og vi ser at alle gjør sitt ytterste for at våre deltakere skal få en positiv opplevelse.”

Scandic Bergen City er et av Norges største konferansesteder med møtekapasitet for opptil 1000 perspner. Direktør Asle Prestegaard, sier: - En slik kåring er veldig oppmuntrende, ikke minst for alle medarbeidere. Å bli kåret til beste konferansested er en stor heder for oss og det viser at tydelige og gode konsepter holder. At vi i tillegg har satset på økologi og miljø i mange år, kan vel neppe være en ulempe, ettersom flere og flere etterspør nettopp dette.”

Scandic har i dag 107 svanemerkede hoteller i Norden. Allerede i 2001 tok kjeden et aktivt standpunkt i miljøproblematikken og var dermed den første hotellkjeden som lanserte økologisk frokost i Norge og i Norden. Å ta ansvar for miljøet er en natrulig del av Scandics drift.
Thumbnail Image: