Ny direktør på Thon Hotel Høyers

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Thon Hotel Høyers har hentet sin nye direktør fra Visit Grenland.

Christer Lampi Sørensen (43) har takket ja til å overta direktørjobben ved Thon Hotel Høyers i Skien, etter Signy Gjærum, som går av med pensjon etter å ha vært direktør ved hotellet siden 1990.

Sørensen har solid ledererfaring som senterleder ved ulike kjøpesentre og nå sist som reiselivssjef i Visit Grenland. Han er utdannet ved Otto Treiders Handelshøyskole i Oslo, og har studert Reiselivsadministrasjon ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

- Etter 8 år som reiselivssjef i Visit Grenland, gleder jeg meg til å prøve nye utfordringer. – jeg kjenner lokalmarkedet godt og Thon Hotel Høyes skal bli det naturlige valget både for lokale bedrifter og tilreisende, sier Christer L. Sørensen i en pressemelding.

 

- Jeg er kjempeglad for at Christer har takket jeg til å overta roret etter Signy. Signy har lagt et meget godt grunnlag og overlater et veldrevet hotell som har gjennomgått flere oppussinger og renovasjoner de senere årene, sier Marianne Fleischer Hauff, driftsdirektør ved Thon Hotels. 

Thon Hotel Høyers har 100 rom og er det hotellet i Skien som har størst og nyest møteromskapasitet. Hotellet er med i Thon City-konseptet.

Teaser:

Thon Hotel Høyers har hentet sin nye direktør fra Visit Grenland.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Christer Lampi Sørensen overtar direktørstolen på Thon Hotel Høyers i Skien. (Foto: Thon Hotels)