Ny app fra HANEN

HANEN lanserer en app for å gjøre norske bygdeperler lettere tilgjengelige.

Publisert Sist oppdatert

Fra før har HANEN et populært nettsted – www.hanen.no – som også er tilpasset nettbrett og mobiltelefoner. Men for å gjøre det enda enklere å finne frem til de gode bygdeopplevelsene, kommer det nå altså en app.

– Et av våre aller viktigste mål er å gjøre det så lett som mulig å få oversikt over og finne frem til de mange bygdeperlene våre, sier daglig leder i HANEN Bernt Bucher Johannessen.

Når appen er lastet ned til mobiltelefonen eller nettbrettet, vil man lett se alle HANEN-bedrifter i området man befinner seg. Her finner man både bedrifts- og kontaktinformasjon, og før fellesferien vil de også ha på plass kategorisøk slik at man kan søke spesifikt etter overnattingssteder, serveringssteder, gårdsbutikker eller aktiviteter.

iPhone og Android

– Foreløpig er appen tilgjengelig i App Store, men i løpet av en ukes tid vil den også lanseres i Android-versjon, sier Bucher Johannessen.

Han sier appen kan være spesielt viktig for utenlandske turister.

– Det er svært nyttig at du kan legge inn din reiserute i appen og så kommer alle HANEN-bedriftene opp langs ruten du kjører. Dermed kan du sikre at du får med deg de gode og viktige bygdeopplevelsene som HANEN har å by på. Reiserutene kan også lastes ned til mobiltelefonen eller nettbrettet, slik at man slipper å ha nettilgang hele tiden. Særlig for utenlandske turister, kan dette være svært nyttig for å slippe store nettutgifter når man er på farten. Selvsagt vil vi også tilfredsstille utenlandske turister gjennom å ha appen på flere språk, og om kort tid vil det være engelsk og tysk versjon tilgjengelig, avslutter Bernt Bucher Johannessen.

 

Powered by Labrador CMS