Kåret til Norges mest trendy

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

TripAdvisor har kåret de mest trendy hotellene i Norge, og helt på toppen av lista ligger Comfort Hotel Square i Stavanger. 

Comfort har også to andre hoteller på fem-på-topp-listen; Comfort Hotel Trondheim på fjerde- og Comfort Hotel Xpress i Oslo på femteplass.

 

- Vi er veldig stolte og ydmyke over å få en sånn utmerkelse, sier konserndirektør i Comfort Hotels, Thomas Westergaard i en pressemelding.

- Vi har jobbet hardt de siste årene med å utfordre tradisjonelt hotelldesign. Det gleder stort å se at det blir satt pris på av gjestene våre.

Comfort Hotels har vært inne i en kraftig vekstperiode de siste årene, med syv nyåpninger siden 2010. Westergaard har vært med på å løfte kjeden fra  å være tradisjonelle lavprishoteller til å bli urbane byhoteller tilpasset den moderne reisende. I april åpner de sitt nye flaggskip; Comfort Hotel Grand Central i Oslo.

- Vi skal gjøre alt vi kan for å lage flere spennende og nytenkende hotellkonsepter også i fremtiden, sier Westergaard. Vi tror og håper vi kommer til å overraske nok en gang når vi åpner Comfort Hotel Grand Central i slutten av april, avslutter han.

Comfort Hotel Grand Central får 170 rom inspirert av loftsleiligheter i New York, døgnåpen gym og en italiensk bistro drevet av Ole Johnny Eikefjord. Hotellet åpner 30. april 2012, kun få meter fra Oslo S og Flytogterminalen.

Mer om hotellet på Østbanen kan du lese i førstkommende utgave av Hotellmagasinet. 

Teaser:

TripAdvisor har kåret de mest trendy hotellene i Norge, og helt på toppen av lista ligger Comfort Hotel Square i Stavanger. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Comfort Hotel Square i Stavanger. (Foto: Comfort Hotels)