Julegavedugnad på Grålum

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

På Quality Hotel & Resort Sarpsborg på Grålum har de satt opp et juletre hvor folk kan legge igjen gaver til barn som ikke har det så greit.

Gavene pakkes inn og merkes med kjønn og alder, og hotellet håper at det blir fullt under treet i løpet av desember. Gavene blir gitt videre til vanskeligstilte barn i Sarpsborg gjennom den lokale organisasjonen Alle barn - fadderordning i nærmiljø.

De tre damene som driver organisasjonen formidler gavene videre via NAV.

I tillegg gir hotellkjeden ti kroner til Unicefs arbeid for bekjempelse av trafficking med barn, per gave som samles inn, skriver sa.no.

– Alle barn gjør en fantastisk innsats i nærmiljøet. Vårt samfunnsansvar starter i vårt eget nabolag, og vi synes det er viktig at vi, spesielt i juletiden, bryr oss om de som er mindre heldige enn oss selv. Det er så lite som skal til. Kjøp en liten gave, merk den med kjønn og alder, og legg den under vårt juletre som står i lobbyen. Det koster så lite, men vil bety mye for det barnet som mottar gaven, sier markedssjefen ved hotellet, Ann-Karin Vollebæk til avisen. 

Gavene bør leveres før 9. desember. Gaver levert mellom 9. og 16. desember blir brukt til neste år i stedet.

– Det å arbeide på et hotell som tar samfunnsansvar betyr mye. Jeg gleder meg til å se at pent innpakkede gaver vokser under juletreet i desember. Dette er samfunnsansvar i praksis og viser at ikke alle kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt, sier resepsjonist Hanna Svendsen, som er blant de hotellansatte som står klar til å videreformidle gavene som kommer inn.  

Teaser:

På Quality Hotel & Resort Sarpsborg på Grålum har de satt opp et juletre hvor folk kan legge igjen gaver til barn som ikke har det så greit.

Main Image:
Thumbnail Image: