Grieg hjem til Bergen

Bergenseren Alexander Grieg forlater Sørlandet og sjekker inn som ny hotelldirektør for Clarion Hotel Bergen Airport.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg ser virkelig frem til å komme hjem til Bergen og ta fatt i nye oppgaver på Norges beste flyplasshotell. Jeg er stolt og ydmyk i forhold til å overta et hotell som har levert solide resultater de siste årene, sier Alexander Grieg, nytilsatt hotelldirektør ved Clarion Hotel Bergen Airport.

Grieg kommer fra stillingen som hotelldirektør ved Clarion Hotel Tyholmen i Arendal. Grieg har tidligere jobbet med egen eiendomsmeglervirksomhet i Bergen, og vender nå hjem til Bergen for å ta over et av Clarions flaggskiphoteller i Norge. Grieg er utdannet ved Norges Hotellhøgskole.

Positiv utvikling

– Vi ser at det satses i Bergen og at mange vil ta del i den positive utviklingen byen har hatt de siste årene. Samtidig vil kapasitetsutvidelse skjerpe konkurransen om gjestenes hjerter. Da er det en enorm trygghet å vite at Clarion Hotel Bergen Airport har svært kompetente medarbeidere som er motivert til å strekke seg langt for våre gjester, sier Grieg.

Clarion Hotel Bergen Airport åpnet i 2007 og har siden oppstart vært en motor i Clarion-kjeden. For en uke siden ble det kjent at Nordic Choice Hotels bygger nok et terminalhotell på Flesland. Parallelt med byggingen av Comfort Hotel Bergen Airport utvides Avinor Bergen Lufthavn med en tredje terminal. Med den nye terminalen vil kapasiteten øke til 7,5 millioner, en dobling i forhold til dagens situasjon.

– Alexander er en trygg og ambisiøs leder som kan vise til meget gode resultater. Han hopper nå på et tog i stor fart. Næringslivet blomstrer, befolkningen vokser og vi forventer ytterligere vekst som følge av flyplassutvidelsen. Vi føler oss trygg på at Alexander er rett person til å overta styringen av Clarion Hotel Bergen Airport, sier Henrik Berghult, kjededirektør for Clarion Hotel.