Gjev pris til norsk møbeldesign

Publisert Sist oppdatert

Salgssjef Tore Alm-Ingebrigtsen hos Stordal kunne fornøyd presentere hvilestolen Gol under åpningen av Stockholm Furniture Fair på onsdag.

Det er messearrangøren Meuble Paris, som står bak prisen. Dette er Frankrikes største møbelmesse og trekker årlig mange besøkende.

DesigNature stolkolleksjon – der Gol er en del av utvalget - er inspirert av den norske naturen og nærheten mellom fjord og fjell. Stordal har tatt utgangspunkt i de bratte skogkledde fjellsidene som stiger opp fra dype fjorder langs kysten av Norge og kombinert dette med rene harmoniske linjer og et moderne formspråk. De har benyttet naturmaterialer av høyeste kvalitet. Kombinasjonen av hud med laminert tre som gir et møbel som vil holde seg godt i generasjoner.

Stolen er utviklet med tanke på at det er et håndverksprodukt og det er lagt mye arbeid i alle detaljer, også de som ligger skjult, for at stolen skal ha den beste sittekomforten og at møbelet skal vare lenge. Regulerbar sittevinkel, stolhøyde og nakkepute oppfordrer til aktiv bruk for folk i alle aldre, opplyser Stordal på sine hjemmeside.

Det er møbeldesigneren Jonas Hallberg Eggen som har designet stolen sammen med Stordal Designteam. Stolen blir å finne hos utvalgte møbelhandlere i løpet av våren.

Thumbnail Image: