"Gjest" ble nektet overnatting

Hotel Ambassadeur i Drammen måtte få politihjelp til å fjerne uanmeldt gjest i helgen. 

Publisert Sist oppdatert

Like før klokken 03 natt til lørdag måtte politiet i Drammen rykke ut med skjold og køller for å jage ut en grevling som tok inn på Hotell Ambassadeur. Da hadde de akkurat fått telefon fra en engstelig hotellresepsjonist, skriver dt.no

Ifølge avisen hoppet resepsjonisten til da det grå rovdyret, med de karakteristiske svarte stripene i ansiktet, spaserte forbi henne i resepsjonen. Grevlingen hadde tatt seg inn hovedinngangen på hotellet og trolig var den mer på jakt etter mat, enn en myk seng å sove i.

Engstelig

Heldigvis for alle involverte rykket politiet raskt ut og avverget situasjonen.

– Grevlingen spaserte rundt i hotellgangene og hun som var på jobb var engstelig. Disse grevlingene kan jo være ganske så hissige, sier politiets operasjonsleder Marianne Mørch.

Fire politibetjenter, bevæpnet med skjold og køller, jaget grevlingen rundt i hotellgangene i en halvtime, før de klarte å få den på dør, skriver avisen.

Rask aksjon

Allerede lørdag morgen var alt som normalt i resepsjonen på Hotell Ambassadeur.

Gjestene sjekket ut, intetanende om nattens spesielle aktivitet.

– Resepsjonisten som jobbet i natt ble temmelig satt ut av grevlingbesøket. Dette har vi aldri opplevd før, sa kollegaen som har tatt over for nattevakten, til Drammens Tidene.