Går så det suser

Quality Hotell Sarpsborg er det hotellet i Quality-kjeden som går best. Det får hotelldirektør Richard Paulsen til å smile enda bredere enn vanlig.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har passert flere av sterke konkurrenter i storbyene, Oslo, Bergen, Trondheim og så videre. Nå troner vi på toppen og det har vi gjort i flere måneder. Selv om året 2016 ikke er over, tyder alt på at dette blir historisk og langt over tidligere rekorder. Vi har vokst enormt på ferie og fritidssegmentet, men også innen idrett, kurs og matopplevelser, melder Paulsen til Dagsavisen.

Paulsen peker på beliggenheten som et viktig punkt.

– Sarpsborg er et bra knutepunkt for møtevirksomhet i Østfold/Østlandsområdet. Når det gjelder ferie og fritid har vi igjennom mange år bygget oss opp som Norges morsomste hotell og det har falt i god smak oss barnefamiliene når vi er barnas hotell i alle skoleferier.

Enorm økning

At de markedsfører seg sterkt som et barnevennlig hotell, mener Paulsen en annen suksessfaktor.

– Vi er i flere kanaler enn tidligere og vi spisser budskapet for å treffe riktige målgruppe som er barnefamiliene i skoleferier noe som har gitt en enorm økning. På kurs og konferanse har vi flere dyktige selgere som arbeider meget godt i ett tøft markedet, fortsetter Paulsen til avisen.

Tidenes beste

Da vi i Hotell- & restaurantmagasinet snakket med Paulsen torsdag morgen understreket han at hotellet ikke har vært i nærheten av disse tallene tidligere. Og nå står blant annet høstferien for tur.

– Vi er godt innbooket allerede. Det litt spesielle med denne ferien er at vi har vi valgt vikinger som tema. Byen vår er jo 1000 år i år og derfor flytter foreningen Vikingelaget inn på hotellet og viser oss hvordan vikingene levde. Det blir spennende, sier Paulsen entusiastisk.

I bakgrunnen hører vi faktisk salgsbjella klinge mens vi snakker. Paulsen blir ikke noe mindre blid av det.

– Vi forventer at høsten blir relativt bra selv om vi vet at konkurransen er tøff. Det vi ser som er annerledes nå er at bestillerne kommer veldig sent, for folk sitter lenge på gjerdet. Men heldigvis har vi en god beliggenhet både for kurs og konferanse, samt ferie og fritid. Det gir oss flere ben å stå på, sier en fornøyd Paulsen til Hotell- og restauranmagasinet.

 

 

Powered by Labrador CMS