Er du Scandics nye direktør?

I dag starter jakten på hotelldirektør for Norges minste, men mest mobile, hotell – Scandic To Go. Det spesielle er at det kun kan søkes via Instagram.

Publisert Sist oppdatert

 

Målet er å finne en engasjert, utadvendt og reiselysten student eller nyutdannet kandidat som kan fylle rollen som hotelldirektør for det 18 kvm store hotellet, med alt ansvaret som følger med. Direktøren vil være med hotellet på reise til festivaler, turistattraksjoner og arrangementer i hele Norge.

Deltidsjobben vil vare fra begynnelsen av februar og ut 2015 og arbeidet vil stort sett være i ferier og helger og passer derfor godt til en student. Hotelldirektøren vil lønnes med 100 000 kroner og for den rette kandidaten vil det være mulig for videre engasjement også etter dette.

- Vi mener dette er Norges mest spennende deltidsjobb, sier administrerende direktør i Scandic Norge Svein Arild Steen-Mevold. Denne jobben er en unik mulighet til å få ledererfaring, lære hotell- og reiselivsbransjen å kjenne og samtidig få et innblikk i Nordens største hotellkjede. Hotelldirektøren vil bli en fullverdig hotelldirektør i Scandic systemet og vil få være med på samlinger på lik linje med de andre hotelldirektørene i selskapet, sier Steen-Mevold.

Engasjert, entusiastisk og god på sosiale medier.

I stillingsannonsen, som i dag ble lagt ut på Finn.no, søker Scandic etter kandidater med god kunnskap og engasjement innen sosiale medier. Bakgrunnen for dette er fjorårets suksess med konkurransen på bildedelingsappen Instagram, der man kunne vinne et opphold på Scandic To Go hvor som helst i Norge.

- Det var et stort engasjement på sosiale medier rundt hotellet i fjor og dette inspirerte oss til å opprette en egen stilling som hotelldirektør for hotellet. Det mest populære hotellet vårt må jo ha en egen hotelldirektør, sier Steen-Mevold med et smil.

Hotelldirektøren vil ha det fulle ansvaret for å markedsføre Scandic To Go og vil også være hotellets ansikt utad.

- Den rette kandidaten må derfor kunne engasjere i sosiale medier og gjenskape den entusiasmen vi opplevde i fjor, sier kommunikasjonsvarlig i Scandic Norge Tine Birkeland.

Interesserte søkere må derfor laste opp en ti sekunders videosnutt av seg selv via Instagram med hasjtaggen #scandicdirektørtogo, der de forteller hvorfor akkurat de vil være den rette personen til å fylle stillingen som hotelldirektør for Norges minste hotell. De fem beste søkerne vil bli invitert til Oslo for et live intervju med publikum og presse til stede den 2. februar.

 

Norges minste hotell

Scandic To Go skal i løpet av året blant annet plasseres ved skibakken på Beitostølen i vinterferien, settes opp i Alta under Finmarksløpet, og gi noen heldige matinteresserte en unik mulighet til å bo midt i Gladmatfestivalen i Stavanger.

Stillingsannonsen på finn.no:
http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=54816927&searchclickthrough=true