De lager «nye» Hotellmagasinet

Hotellmagasinets nye eiere lover flere overraskelser i første utgave. Nå mangler «bare» en ny redaktør!

Publisert Sist oppdatert

- Vi er ydmyke, men offensive. Hotell- og restaurantnæringen er utrolig spennende, og det må Hotellmagasinet også være om vi skal fenge leserne, sier Thomas N. Witsø-Bjølmer.

Han er forlagsredaktør i Bjørgu AS som nå overtar driften av Hotellmagasinet. Witsø-Bjølmer og kompani er nå i full gang med å re-designe magasinet.

- Innholdet blir det samme – vi skal fortsatt dekke hotell og restaurant med tilhørende herligheter – men innpakningen blir ny. Målet er å gjøre bladet like stilig som bransjen! sier Witsø-Bjølmer.

Han lover flere nye spalter og noen overraskelser i «nye» Hotellmagasinet.

Forlaget Bjørgu overtar også nettstedet www.hotellmagasinet.no. Også her er det store ambisjoner. 

Magasinet går nå gjennom en oppussing. Her er det grafisk designer Silje Myrvold Engebretsen som  flikker på forsiden.

Søker redaktør
Foruten å lage blad og sette seg inn i hotell- og restaurantbransjen, bruker forlagsredaktøren dagene til å rekruttere ny redaktør til Hotellmagasinet.

 

- En god flaske vin til den som «skaffer» den rette kandidaten! Eposten min er [email protected].

Salgsansvarlig Mia Karlsson ser frem til å tilby kundene gode løsninger både på print og nett.

- Hotellmagasinet har etter mange år i bransjen en sterk posisjon i markedet. Nå skal vi styrke de redaksjonelle produktene ytterligere, noe som kommer kundene til gode, sier Karlsson.

29 år
Forlaget Bjørgu AS har eksistert i 29 år, og har flere anerkjente fagblader i porteføljen. Mest kjent er nok Anlegg&Transport (A&T) som i 2012 ble kåret til «Norges best likte blad» i Synovate/MMI Fagpressundersøkelsen. A&T har et opplag på 16.500. Nettstedet AT.no har 170.000 unike brukere i måneden.

Bjørgu står også bak «Moderne Transport» og «Transport Inside», samt lokalavisen «Oppegård Avis». Forlaget gir også ut noen bøker.

Bjørgu har i dag 32 ansatte. Gründer er Bjørn Eilert Eriksen, mens Torbjørn Eriksen er daglig leder i selskapet som holder til på Sofiemyr 15 minutter sør for Oslo.