Choice overtar Hotel Twentyseven i København

Publisert Sist oppdatert

Choice overtok driften av hotellet 1. juli og vil fra 1. oktober markedsføre det under navnet Clarion Collection Hotel 27.

- For Clarion Collection er det sjelden vi finner et hotell som allerede til de grader etterlever våre egne kjerneverdier; vennskap, individualitet og skandinavisk livsstil.

Vi er glade og stolte over at Pandox AB anser Clarion Collection som det brand som passer hotel Twentyseven best, og lover å ta vare på det fantastiske utgangspunktet de sammen med alle som arbeider ved hotellet har skapt, sier Svein Arild Mevold, Direktør for Clarion Collection Hotels.

- Hotel Twentyseven regnes nå som et av de ledene lifestyle-hotellene i København, og er blant annet kjent for sin "Honey Ryder Coctail Lounge", "ABSOLUT ICEBAR COPENHAGEN" og "the Wine Room". Hotellet har 200 rom og ligger midt i hjertet av København, rett ved Rådhusplassen, sier Mevold.


Pandox AB, kjøpte Hotel Twentyseven høsten 2005, og har de siste årene foretatt en totalrenovering av eiendommen. Alle rommene er designet i skandinavisk stil med fokus på komfort, funksjonalitet og finesser. Hotellet kan besøkes på www.hotel27.dk

Thumbnail Image: