Bygger hotellrom i gul-listet bygg

Publisert Sist oppdatert
Seltor har fått oppdraget fra Norgani Hotels, og oppstart for arbeidet vil skje nå i slutten av september. Kontrakten ble signert den 11. september.  

Bevaringsverdig fasade
– Dette er en meget viktig jobb for oss hvor vi markerer oss i et meget interessant marked, sier Stian Råmunddal i Seltor Gruppen AS i en pressemelding til Hotellmagasinet.
De 51 nye rommene fordeler seg over tre etasjer, og det skal også etableres nytt teknisk rom i kjelleren. Andre hovedfunksjoner som resepsjon, matsal og heiser er allerede på plass i det eksisterende hotellet, og inngår derfor ikke i utvidelsen.

Tollbugaten 6 står på Byantikvarens gule liste, noe som innebærer at fasaden skal bevares.
- Vi har med våre løsninger og tilbud vist at vi kan gjennomføre oppdraget innenfor de rammene oppdragsgiver har satt. Vi takker for den tilliten Norgani Hotels har vist oss og ser frem til å komme igang med arbeidet, sier Råmunddal.

Interessante oppdrag
Seltor har fra før inngått avtale med Wenaasgruppen AS om bygging av Comfort Hotell i Mariboesgate i Oslo. Dette prosjektet nærmer seg nå sluttfasen, og Råmunddal legger ikke skjul på at denne typen oppdrag er meget interessant for Seltor.
– Vi har en meget fleksibel organisasjon bestående at personer med høy kompetanse som evner til å se muligheter og å finne de riktige løsningene. Det gjør at vi klarer å levere gode sluttprodukter hvor kunden er med i prosessen hele veien, sier Råmunddal.

Thumbnail Image: