Bocuse dor Europe 2008 kjører Renault

Publisert Sist oppdatert

Renault inngikk i begynnelsen av juni et samarbeid med Bocuse dor Europe hvor Renault tar på seg ansvaret med å transportere Europas kokkelité i tidsrommet like før og etter og selvfølgelig under selve mesterskapet. På ”bilmenyen” står både Laguna, Espace, Trafic og Kangoo.
– Det at Renault er ”offisell bil” til Bocuse dor Europe er ytterligere med på å forsterke det norsk-franske samarbeidet rundt dette mesterskapet, og det er vi spesielt glade for, sier Eyvind Hellstrøm, president i Bocuse dor Europe og fortsetter: – Renault er kjent for å komme med nye og innovative løsninger på bilsiden. Det passer godt med profilen til mesterskapet som virkelig er å etablere trendene innenfor den kulinariske utviklingen.

Fra Renault sin side er man stolte over å ha blitt valgt ut som samarbeidspartner til dette svært anerkjente kulinariske arrangementet.

– For oss i Renault står sikkerhet innenfor transport svært høyt i tillegg til innovative løsninger. Vi ser frem til å ivareta Paul Bocuse og toppkokkenes transportbehov, sier Tom Arne Melbostad administrerende direktør i Renault Norge.

Thumbnail Image: