Beathe-Jeanette Lunde blir viseadministrerende direktør ved Carlson Hotels

Publisert Sist oppdatert

- Denne overgangen styrker det nære samarbeidet mellom Rezidor og Carlson, og er helt i tråd med vårt felles mål om å tilpasse våre merkevarer globalt, sier Kurt Ritter, konsernsjef i Rezidor.

Lunde er opprinnelig fra Stavanger. Fra Rezidors hovedkontor i Brussel har hun bl.a. hatt ansvar for personalutvikling og opplæring, og for Radisson Blu sin franchise virksomhet.

I Carlson Hotels Worldwide Americas, blir Lunde viseadministrerende direktør med ansvar for HR, Responsible Business, HMS og intern kommunikasjon. Hun vil ha base i Minneapolis.

- Lunde har vært en viktig motor bak utviklingen av vår visjon ”Yes I Can!”. Hennes internasjonale erfaring og kompetanse vil gi henne en suksessfull karriere i Carlson, forteller Ritter.

Lunde startet i Rezidor i 1986. Etter flere posisjoner som avdelingsleder, begynte hun ved hovedkontoret i Brussel i 1992, i avdelingen for Corporate Human Resources. Reisen fortsatte i London, og senere København, hvor hun jobbet som hotelldirektør for en av de fire største Radisson Blu hotellene.

Rollen som viseadministrerende direktør med ansvar for HR brakte Lunde tilbake til Brussel i 1996. Lunde var i denne rollen i seks og et halvt år, før hun tok en studiepause og fullførte sin Post Graduate diplom i Business og Administrasjon ved Heriot Watt University i Scotland.

I 2003 tok hun rollen som Vice President Franchise Services i Rezidor, og var involvert i utviklingen av hotellkjeden Park Inn. I 2004, endret denne rollen seg til å gjelde alle franchise partnerne i Rezidor.

Siden 2006 har Lunde vært visekonserndirektør med ansvar for personalutvikling og Radisson Blu sin franchise virksomhet. Lunde var også styremedlem i Rezidor.


Thumbnail Image: