Gjensynsglede på Tjuvholmen

Bølgen & Moi på Tjuvholmen er endelig gjenåpnet. En unik 10 minutters lunsjgaranti, eget skalldyrkjøkken, en av Norges beste vinkjellere og spektakulære kunstsamarbeid med blant nyhetene som skal tiltrekke seg nye og gamle gjester.

Publisert

Ti år etter at de etablerte seg som første restaurant på Tjuvholmen har Bølgen & Moi gitt seg selv blanke ark og laget et helt nytt restaurantkonsept i Tjuvholmen Allé 5. Lista er lagt høyt for å overgå forventningene til turister som har sett og smakt alt, travle jobbfolk og naboer på jakt etter et avslappet og hyggelig stamsted. 

- Vi har tenkt på oss selv som gjester og forsøkt å lage vår egen drømmerestaurant. Nå håper vi det faller i smak. Vi skal fortsatt være et brasserie, men med mer sjømat enn før. Menyen blir sesongbasert med internasjonale oppskrifter og norske råvarer. Det er vanskelig å trekke frem en favorittrett, men med et eget, helt nytt skalldyrkjøkken har vi en klar ambisjon om å lage Norges beste skalldyrplateau, sier administrerende direktør i Bølgen & Moi, Harald Berger.

Lokker med lunsjgaranti og unik kunst

- Vi har trent omtrent hver dag siden vi stengte for å være først ut i Norge med en slik lunsjgaranti. De norske jobblunsjene er effektive, og vi som driver i restaurantbransjen må tilpasse oss det, fastslår Berger.

Han forteller at sansene også vil bli utfordret av utsmykkingen. Per Fronth har laget flere nye verk spesialtilpasset restauranten, som pryder veggene og menyen. På Bar Bastard er kunsten signert BROSLO. 

(Saken fortsetter under bildet.)

RØFT: Kunsten i Bar Bastard er signert BROSLO.


- Vi er svært takknemlige for at Per Fronth og BROSLO takket ja til disse prosjektene. De er fantastiske kunstnere og personer å samarbeide med. Jeg er helt sikker på at vi vil få gjester som kommer tilbake bare for å studere kunsten, sier Berger.

(Saken fortsetter under bildet.)

I FRONTH: I restauranten er det Per Fronth som pryder veggene.
NYHET: Bar Bastard er en nyvinning hos Bølgen & Moi.

Lanserer retrobaren Bar Bastard

Etter ombyggingen er det 220 sitteplasser inne, 28 i baren Bar Bastard og hele 350 sitteplasser ute, fordelt på begge langsidene av restauranten. Eier Selvaag Eiendom tror nye Bølgen & Moi på Tjuvholmen vil skape mye liv i gatene igjen når de gjenåpner.

- Vi kunne ikke hatt en bedre inngangsport til Tjuvholmen enn Bølgen & Moi. Det har alltid vært en folkekjær restaurant. Med Bar Bastard og den utvidede uteserveringen er jeg sikker på at Bølgen & Moi vil trekke enda flere gjester til Tjuvholmen, som hele området vil ha glede av, sier markeds- og utleiedirektør Hege Wolff-Skjelbred Hatlemark i Selvaag Eiendom.

Nye Bølgen & Moi i Tjuvholmen Allé 5 re-åpnet på tirsdag. Åpningstidene er 11.00 til 01.00 mandag til søndag. 

Powered by Labrador CMS