400 vil jobbe i Havet

Mens storm og uvær ulte på utsiden, «speedintervjuet» Rica 400 kandidater i Bodø.

Publisert Sist oppdatert

 21. juli åpner Bodøs største hotell, Rica Havet Hotel. Torsdag inviterte hotellet til åpen rekrutteringsdag i Bodø Kulturhus der alle fikk mulighet til å presentere seg på intervju.
– Det er ikke gitt at de som er best på å skrive søknad og CV nødvendigvis er de største servicetalentene, sier hotelldirektør Henry Hansen og fortsetter:

– Rica Havet Hotel skal bli et opplevelseshotell, og da trenger vi medarbeidere som er villige til å by på seg selv for å gi våre kommende gjester opplevelser de vil huske lenge.

Over 400 mennesker møtte altså opp.

 – Selv om det er tidlig i prosessen, kan vi allerede nå slå fast at vi har et luksusproblem. I tillegg til de som møtte opp på kulturhuset har over 300 søkt på de ulike stillingene elektronisk.

 Rica Havet Hotel skal bemanne 100 stillinger. Det skal ansettes alt fra renholdsmedarbeidere og bartendere til kokker, baristaer, konferanseverter og resepsjonister.

 Rica Havet Hotel blir Bodøs største hotell med 234 rom, beliggenhet på kaikanten og byens beste utsikt fra restaurant og skybar i 17. etasje.

 

Powered by Labrador CMS