FÅR SKRYT AV SJEFEN: – Maud har en solid hotellbakgrunn med erfaring fra blant annet familiedrevet hotell. Det gir en god ballast til å lykkes med vårt boutique-hotell i Bergen, sier Jan Petter Eilertsen, CEO Bergen Harbour Group.

Maud er den nye dronningen på Bergen Harbour Hotel

– Å overta ledelsen her blir omtrent som å komme hjem.

Bergen Harbour Hotel utvider teamet, og ansetter erfarne Maud Haldorsen som ny hotellsjef.

Maud har solid hotellerfaring, og en diploma i hotell- og restaurantledelse fra Lausanne, Sveits. I tillegg er hun i gang med en bachelorgrad i ledelse ved Handelshøyskolen BI.

Geiranger

Siden hun var 22 år har hun vært hotellsjef i familiebedriften Hotell Geiranger, hvor hun også var medeier. Etter mange gode år ble hotellet solgt ved nyttår 2019/2020. Familien drev hotellet i 30 år, så Maud har vokst opp med fokus på god service og viktigheten av å være fleksibel og alltid «stå på».

Jan Petter Eilertsen, CEO Bergen Harbour Group, er stolt og forventningsfull over å ha fått Maud Haldorsen med på laget.

– Maud har en solid hotellbakgrunn med erfaring fra blant annet familiedrevet hotell. Det gir en god ballast til å lykkes med å videreutvikle, samt løfte vårt fantastiske boutique-hotell til nye høyder, sier Jan Petter Eilertsen.

Mange roller

Maud ble i 2018 nominert til NHO Reiselivspris «Reiselivets unge ledertalent» i Norge, og har i tillegg til rollen som hotellsjef, også vært engasjert som ambassadør for NHO Reiseliv. Hun har også vært styremedlem i NHO Reiseliv Midt-Norge, og deltatt på lederkurs for kvinnelige ledere gjennom Innovasjon Norge/AFF.

– Å overta ledelsen av Bergen Harbour Hotel blir omtrent som å komme hjem. Både min oldemor og min farfar har drevet overnattings- og serveringsbedrifter i dette området, så eplet har ikke falt så langt fra stammen i dette tilfellet. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer og å få være med å videreutvikle Bergen Harbour Hotel. Vi har som mål å levere ekstraordinære gode gjesteopplevelser – hver gang, sier Maud Haldorsen, hotellsjef Bergen Harbour Hotel.

50 rom

Maud Haldorsen tiltrådte sin nye stilling 25. april. Bergen Harbour Hotel ligger sentralt i Bergen, i en bygning fra 1913, som rommer 50 rom.

Hotellet eies av Bergen Harbour Group, og er en del av WorldHotels Crafted Collection.

Powered by Labrador CMS