Det er god stemning på Beitostølen om dagen. Eierne av beitostølen Resort, Atle (til høyre) og Bjørnar Hovi, melder om god trafikk inn mot jul og nyttår.

Gode bestillingstall for jul og nyttår

Mange ønsker god, gammeldags julefeiring på fjellet. 

– Tøffe tider er utfordrende for mange, men dette til tross er det positivt for vår næring, at ferie og fritid har høy prioritet. Mange ønsker å oppleve gnistrende vinter og julestemning på Beitostølen. Vi som jobber i besøksindustrien er alltid eksponert for de store kriser og samfunnssvingninger, enten det er pandemi, fugleinfluensa, askeskyer, finanskrise eller som nå med beintøffe økonomiske tider for mange. Gledelig nok for vår næring og for Beitostølen, ser vi at ferie og fritid prioriteres høyt, ja slik det alltid har vært. Vi opplever fin trafikk for tida, og bestillingene er gode både for julebord og for jul- og nyttårs-feiringen hos oss, sier direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort, i en pressemelding. 

Denne lysende elgen møter gjester utenfor hotellet på Beitostølen. Hotellet har mange utenlandske gjester..

For en drøy uke siden kunne opptil 330.000 mennesker se de idylliske snø -og vinterforholdene på Beitostølen i TV-ruta, fra NRKs mange sendinger fra sesongåpningen for langrenns eliten.

– Langrennsløpere fra fjern og nær har trent på skistadion én måned allerede. Kommende helg åpner skiheisene i alpinanleggene, og julegateåpning setter stemningen. Vinter og snø er gull for oss, som sol og strender er gull for Gran Canaria. I disse klimatider er verken vinter eller snø noe selvfølgelighet i Europa, der destinasjoner og skianlegg sliter flere steder. I så måte er vi heldige, vi som ligger såpass høyt som vi gjør, på 900 meter, helt nord i Europa, som betyr at vi er langt mindre eksponert for klimaendringene enn skidestinasjonene i mellom- og Syd-Europa, sier Hovi. 

Det skal ikke stå på maten når en besøker hotellet på Beitostølen.

– Det har vært en renessanse for julefeiring i fjellet de siste årene, som utvilsomt handler om at mange ønsker god gammeldags julefeiring, med gnistrende vinter og fine skiforhold i både turløyper og alpinbakker. Så er det selvfølgelig fint å komme til dekket bord, med den gode og tradisjonsrike hjemmelagede julematen, ja i alle varianter. For ikke å snakke om vårt populære dessertbord, som alltid utløser jubel hos både liten og stor; riskrem, karamellpudding, gele og vaniljesaus, saftige kaker. Dette er ei veldig fin tid, for våre gjester og for våre medarbeidere, som synes det er stas å kunne bidra til å skape fine jule-opplevelser for så mange, sier Atle Hovi.

Powered by Labrador CMS