NY PR-SJEF: Ole Kristian Bakkene er ny PR-spesialist i Clarion Hotel.
NY PR-SJEF: Ole Kristian Bakkene er ny PR-spesialist i Clarion Hotel.

Clarion Hotel forsterker laget

Målet er å bli enda mer synlig med Ole Kristian Bakkene ved roret som inhouse PR-spesialist.

Bakkene kommer fra stillingen som Head of content i PR-byrået McCann, hvor han har vært rådgiver for både små og store kunder innen PR, markedsføring, sosiale medier og influencer-samarbeid. Han har tidligere jobbet flere år i rollen som kommunikasjonssjef for Lillestrøm SK.

– Jeg gleder meg vanvittig til å kunne bli en del av Clarion Hotel. Hotellbransjen er ny for meg, men jeg tror og håper at jeg med min erfaring kommer til å bidra til å styrke merkevaren ytterligere. Det er utrolig mye spennende som skjer i Clarion om dagen som jeg ikke kan vente med å ta fatt i, sier Ole Kristian Bakkene.

Seks personer

Ole Kristian Bakkene blir ansvarlig for PR-delen til Clarions tolv norske hoteller. Samtidig forsterkes teamet med en intern PR-ansvarlig på den svenske siden. Det er en rolle PR-konsulenten Kajsa Ekelund har takket ja til. Totalt består Clarions nordiske markedsavdeling av seks personer og ledes av Sofia Wulff, Head of Marketing and Communication.

- Det er fantastisk å kunne ønske Ole Kristian velkommen til et team med en utrolig gjennomføringskraft. Jeg har nå vært på plass i min rolle i en drøy måned og ser så frem imot å starte høsten sammen med mitt nye team, sier Sofia Wulff, Head of Marketing and Communication.

Ole Kristian Bakkene tiltrer stillingen 5. august.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen